OnePlus 3 Kamera

239.00kr

BESKRIVNING

Tröttnat på oklara och suddiga bilder? Vill du få ordning på dina bilder och telefon? Köp en ny kamera till din OnePlus 3!

OnePlus 3 kamera

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP3-BK Kategori

Köp och byt ut din OnePlus 3 kamera!

Om kameran har gått sönder på din OnePlu 3s, köp i så fall inte en helt ny mobil, köp vår OnePlus 3 Kamera Reservdel! För många är kameran den viktigaste funktionen, den används i stort sätt varje dag till allt. Som semester, Bröllop, familjen eller kanske bara fota maten för sociala medier. Vänta helst inte för länge med kamerabytet. Om den är trasig men fungerar, så kan det bara vara tillfälligt och den kan lägga av vilken dag som helst. Man använder kameran till så mycket och den är en viktig del för att kunna föreviga många minnen. Beställ en ny kameradel till din OnePlus 3 redan idag.

OnePlus 3 kamera köper du lättast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa verktygen hos oss som behövs ifall dom saknas.

Ta en titt på vårt växande sortiment.

Slösa inte tid och pengar, ta tag i tillfället och byt ut allt samtidigt! Ta en titt om det är något mer du behöver till din mobil. Som att byta ut ditt laddkort eller skärm så är det väldigt bra att beställa dessa reservdelar och teknikdelar tillsammans som en order. Som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobiler. Om det är något vi har lärt oss så är det att det inte är så avancerat när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra, så länge du inte är stressad och har en stadig hand. Vill du så kan du även komma in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har reparerat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik? Köp dina OnePlus 3 reservdelar hos Fix My Phone!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.