OnePlus 2 Baksida Svart

599.00kr

BESKRIVNING

Bestämt dig att byta din baksida? Vill du få tillbaka känslan som de hade när den var ny? Byt ut din OnePlus 2 Baksida och ge din telefon ett nytt utseende!

OnePlus 2 Baksida Svart

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer OP2-Bak-S Kategorier ,

Köp OnePlus 2 Baksida Svart och byt själv hemma!

Det finns många orsaker till varför du kan ha fått en trasig baksida, du kan ha tappat den eller bara lagt en tyngt så den har spruckit? Även en liten spricka är farlig, men skadan kan lätt och snabbt bli större! Tänk dig en spricka på is, fortsätter du gå på isen och lägger vikt på isen så kommer sprickorna sprida sig och tillslut så kommer isen att ge med sig. Passa på och byt innan skadan blir ännu värre, och som ett stort fint bonus så kommer baksidan att se och kännas precis som när du köpte den! Köp en idag. OnePlus 2 Baksida köper du enklast direkt på webben här hos oss. Kom ihåg att köpa med verktygen som behövs ifall du inte redan har dom.

Passa på och köp med allt du behöver för att få en fungerande telefon igen.

Ett batteri kan väldigt enkelt bli kasst eftersom den blir dålig med tiden oavsett vad du gör. Vill du passa på och köpa med ett till din OnePlus 2 Baksida Svart så att du är redo när ditt batteri blir dåligt? Passa på och beställ ett nu, så får du allt på en order, så slipper du dubbelfrakten! Med vår titel som “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val. Det är inte speciellt krångligt när man byter reservdelar. Med guider så är de flesta byten inte alls svåra att utföra. Du är även välkommen in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.