Motorola G Pro Baksida Mystic Indigo

349.00kr

BESKRIVNING

Behöver din Motorola en ny baksida? Du kan byta ut den med vår Motorola reservdel!

Motorola G Pro Baksida Mystic Indigo

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Köp Motorola G Pro Baksida Mystic Indigo och byt själv hemma i lugn och ro.

Har man inte skall eller något skydd alls på telefonen så är det enkelt hänt att Motorola G Pro Baksida Mystic Indigo kan bli sprucken, det som är viktigt att tänka på när det kommer till Motorola (Android telefoner) så är det att baksidan är av glas och det är enkelt för den att spricka mer. Ifall din telefon har en spricka på backsidan och du vill öppna den för att byta skärmen, batteri eller vad som helst, så är det nästan garanterat att baksidan kommer spricka ännu mer. Se då till att alltid reparera baksidan samtidigt! Din telefon kommer få samma känsla som när du köpte den.
Beställ varan innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars alltid nästkommande dag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund.

Ta tillfället i akt och köp med dig fler delar.

Som vi nämnde ovan så måste man ibland reparera flera delar samtidigt, då är det bra att man köper med allt annat som behövs till sin motorola G Pro Baksida Mystic Indigo på samma beställning för att slippa onödig frakt. Vi har allt du behöver till telefon, har vi inte det så kan du enkelt säga till oss, vi lägger till det! Batterier är en förbrukningsvara, så den är bra att ha back-up på, samt är den enkel att byta ut.

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.