Motorola Edge 20 Lite Skärm Svart

1,199.00kr

Spricka i skärmen eller är skärmen helt död? Köp Motorola Edge 20 Lite Skärm Svart och reparera din telefon billigt!

Motorola Edge 20 Lite Skärm Svart

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Slut i lager

Artikelnr: MTE20L-S Kategori:

Beskrivning

Byt ut din Motorola Edge 20 Lite Skärm Svart helt själv! Reparera innan skadan blir värre!

När en skärm tagit skada så är det aldrig en rolig nyhet, det kan förstöra hela dagen om inte veckan. Som tur är för miljön så är det fler och fler personer som väljer att reparera sina mobiler istället för att köpa helt nya telefoner, det är något vi älskar! Det är mycket billigare samt så är det mer skonsamt mot miljön, dubbelvinst! Det kan verka komplicerat att reparera en telefon, men det är inte så avancerat som man kan tro, vissa modeller kan vara mer pyssligare än andra modeller, men med en stadig hand samt video guider på youtube så kan vem som helst reparera, med rätt verktyg. Har du inte verktygen som behövs? Då kan du köpa dessa billigt här på vår hemsida! Köp en ny skärm och verktyg hos oss idag.

Med hjälp av en bra guide och en lugn hand så kan alla reparera en Motorola Edge 20 Lite.

Det är sällan en skadad telefon endast har ett fel, har din telefon fler delar som måste repareras? Får skärmen en skada så är det vanligt att även baksidan är sönder. Vill du kanske ge telefonen ett nytt liv med ett spillrans nytt batteri? Batterier blir sämre med tiden, speciellt när det är kallt. Är ditt batteri dåligt? Passa på och byt ut den samtidigt. Vi har alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra produkter som inte är en förbrukningsvara (batterier då dom blir sämre med tiden).

Inte bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Google Pixel, Asus med mera. På senare tid storsatsar vi också på att bredda vår kunskap och expertis för att ta marknaden med storm, vi vill alltid kunna stå på topp och vara stolta. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva, vi ska kunna en ny model så fort den kommer ut. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör och diverse tjänster hos oss. Välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mera information.

Ytterligare information

Vikt 0.15 kg
Dimensioner 15 × 8 × 1 cm
Reparation

, , , , ,