Reservdelar, mobildelar, teknikdelar och mobiltillbehör

Köp delarna och reparera själv, på egen hand. Här finner du hundratals reservdelar och tillbehör till din mobiltelefon och Surfplatta. Reservdelar som batteri, display (glas, Lcd och skärm) samt kamera fram & bak finner du här. Bland vårt sortiment finner du kit som innehåller allt du behöver för att reparera din enhet.

Följ våra guider på vår hemsida så kan du snabbt och enkelt byta på egen hand, hemma. Alla reservdelar och mobildelar som erbjuds är identiska delar som vi själva använder när vi lagar enheter i våra egna butiker runt om i Sverige. Det är därför du kan vara helt trygg med att våra delar är av högsta kvalité. Dessutom är alla delar kvalitetskontrollerade av våra experter i Sverige.

Reservdelar & teknikdelar till Apple, Samsung Galaxy…

Finn mobilreservdelar till alla ledande tillverkare som Apple, LG, Huawei, Samsung och Sony Xperia. Utbudet omfattar teknikdelar som batterier, display, glas och skärmar baksidor, batteriluckor, laddkontakter och andra delar i din mobiltelefon.

Hos oss på Fix My Phone finner du allt ifrån original delar till de bästa delarna tillverkade av en tredjeparts leverantör. Som en av Sveriges största leverantörer av reservdelar till iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei m.m. borde vi med stor sannolikhet ha just den del du söker här i vår webbshop. Detta gäller främst de populära modellerna. Se om du hittar vad du söker. Kontakta oss annars så hjälper vi dig.

Hämta ut dina delar direkt i butik, i Stockholm, Göteborg, Norrköping, Halmstad, karlstad, Skövde, Örebro, Jönköping, Borås etc.