Rea!

Magnet Walletcase iPhone 7/8

249.00kr

BESKRIVNING

Det perfekta mobilskalet för dig som gillar variation! Här får du ett fodral som agerar både skydd för telefonen och plånbok på samma gång, allt för att du skall kunna välja själv.

Vissa ögonblick kräver smidighet och enkelhet, då passar det perfekt att ta ur det avtagbara skalet och använda på ett enklare vis. Andra gånger när man inte använder telefonen är det tryggheten som räknas, då håller sig telefonen bäst inne i fodralet!

Ett mobilskal som passar alla, för alla tillfällen. Köp ditt exemplar idag, just nu nedsatt pris!

Artikelnummer fmpmwc-78gb Kategori

Historiens kanske mest populära mobilskal!

Detta Magnet Walletcase iPhone 7/8 skyddar hela telefonen men ger dig också friheten att välja hur du vill ha det! Fodralet är tillverkat utav konstläder med design som liknar äkta läder till utseende och känsla. Utöver fodralet med fack för kort så ingår också en avtagbar del i silikon för de tillfällen man vill ha ett lite enklare alternativ.

Magnet Walletcase iPhone 7/8, förvaring och skydd i ett!

Om inte det snygga utseendet är nog är även skalet utrustat med tre kortfack och ett större fack för sedlar. Materialet är utav ett extra stryktåligt konstläder av hög kvalitet för bästa skydd och känsla. Magneten i fodralet är stark och stabil för att hålla mobilen på plats hela dagen så att du slipper oroa dig för att den ramlar ut! Välj mellan svart och brun färg, skydda din telefon ordentligt och stilfullt.

Kompatibilitet

Detta Magnet Walletcase är 100% kompatibelt med trådlös laddning & skärmskydd.

PS. Glöm inte att köpa till skärmskydd för fullständig säkerhet & trygghet till telefonen!

Detta fodral passar till Apples modeller iPhone 7/8!

Snabb leverans och alltid fast frakt på 29kr oavsett hur mycket du köper, beställ med lagning via Fix Box för fri frakt!