Rea!

Magnet Wallet Case iPhone 6/6s

Det perfekta mobilskalet för dig som gillar variation! Här får du ett fodral som agerar både skydd för telefonen och plånbok på samma gång, allt för att du skall kunna välja själv.

Vissa ögonblick kräver smidighet och enkelhet, då passar det perfekt att ta ur det avtagbara skalet och använda på ett enklare vis. Andra gånger när man inte använder telefonen är det tryggheten som räknas, då håller sig telefonen bäst inne i fodralet!

Ett mobilskal som passar alla, för alla tillfällen. Köp ditt exemplar idag, just nu nedsatt pris!

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer fmpmwc-66s-b Kategori

Historiens kanske mest populära mobilskal!

Detta Magnet Wallet Case iPhone 6/6S skyddar hela din telefon men ger dig också friheten att välja hur just du vill ha det! Fodralet är tillverkat utav konstläder med design som liknar äkta läder både till utseende och känsla. Utöver fodralet med fack för kort och sedlar så ingår också en avtagbar del i silikon för de tillfällen man vill ha ett lite enklare alternativ.

Magnet Wallet Case iPhone 6/6S, ge din telefon vad den förtjänar.

Om inte det snygga utseendet är nog är även skalet utrustat med tre kortfack och ett större fack för sedlar. Materialet är utav ett extra stryktåligt konstläder av hög kvalitet för bästa skydd och känsla. Magneten i fodralet är stark och stabil för att hålla mobilen på plats hela dagen så att du slipper oroa dig för att din iPhone 6/6S ramlar ur!

Kompatibilitet

Vårat Magnet Wallet Case är 100% kompatibelt med trådlös laddning & skärmskydd. Eftersom du inte skall hindras utav att bära skal på din iPhone. Enkelt och smart!

PS. Glöm inte att köpa till skärmskydd för fullständig säkerhet till iPhone 6/6S idag! Har du redan displayskydd? Passa på att kolla in allt annat roligt vi har att erbjuda så som hörlurar, laddare med mera.

Detta fodral passar till Apples modeller iPhone 6/6S!

Stäng meny