Lim B8000

89.00kr

BESKRIVNING

Vissa telefoner sitter fast med lim, för att sätta tillbaka telefonen så behöver man limma tillbaka den. Det är då Lim B8000 du behöver!

Lim B8000

Billig och snabb leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer Lim-B8000 Kategori

Köp Lim B8000 för att reparera din telefon!

Lim B8000 är nödvändigt för att laga en telefon, beställ då den här hos Fix my Phone.

När man öppnar en telefon så brukar man behöva värma upp limmet så man kan öppna den, då behöver man såklart limma ihop den igen!
Lim B8000 är ett grymt lim som får jobbet gjort!

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.