Skip to content

LAGA IPHONE SÖDRAVÄGEN / KORSVÄGEN GÖTEBORG

LAGA IPHONE PÅ SÖDRAVÄGEN / KORSVÄGEN? - BESÖK FIX MY PHONE I ARKADEN ISTÄLLET!

Hos Fix My Phone i Arkaden, Göteborg, kan du reparera iPhone och utföra reparation på alla typer av mobiltelefoner.

Fix My Phone är den mest specialiserade iPhone och iPad reparatören i Göteborg. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på diverse varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia.

Vi gör jobbet snabbarebättre och mer kostnadseffektivt än de flesta reparatörerna i Göteborg. Vi finns inte långt ifrån Södravägen / Korsvägen. Endast några spårvagnshållplatser, eller 10 minuters gångväg.

Reparationsmarknaden har vuxit snabbt de senaste åren, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. Inte minst i närheten av Södravägen / Korsvägen, där det finns ett flertal lyckosökare. När du gör besök hos oss på Fix My Phone i Arkaden, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.

Fix My Phone har 100-tusentals nöjda kunder sedan flera år tillbaka. Såväl privatpersoner som företag, försäkringsbolag och offentlig förvaltning är våra återkommande kunder.

Det är därför du skall välja Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner i Göteborg!

Allt fler kunder har på senare tid insett att det är lönsamt att laga sin gamla välfungerande mobiltelefon istället för att köpa en ny. De finns mycket pengar att sparar istället för att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där man har köpt den innebär vanligtvis två veckors reparationstid. Denna långa servicetid är orimlig lång tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna hamnar vanligtvis tusentals kronor högre än att laga sin enhet hos oss på Fix My Phone.

Välkommen till vår butik Göteborg i Arkaden, på övre plan. Arkaden liggen vid Brunnsparken och Nordstan!

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.