LAGA IPHONE LINNÉ LINNÉGATAN

Vill du laga iPhone i Linne eller på Linnégatan? Besök Fix My Phone i Arkaden istället!

Hos Fix My Phone kan du laga iPhone och utföra alla typer av mobilreparationer.

Fix My Phone är din specialiserade iPhone och iPad reparatör i Göteborg. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på diverse varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia.

Vi gör jobbet snabbare, bättre och mer kostnadseffektivt än de flesta aktörerna på marknaden. Vi finns inte långt ifrån Linné/Linnégatan. 

Reparationsmarknaden har vuxit snabbt de senaste två åren, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. Inte minst i Linnégatan, där det finns ett flertal oprofessionella mobil reparatörer. När du gör besök hos oss på Fix My Phone i Arkaden, kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer. Du kan tryggt lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta hos oss!

Fix My Phone har 100-tusentals nöjda kunder sedan flera år tillbaka. Såväl privatpersoner som företag, försäkringsbolag och offentlig förvaltningar.

DET ÄR DÄRFÖR DU SKALL VÄLJA FIX MY PHONE NÄR DU VILL LAGA IPHONE OCH ANDRA MOBILTELEFONER I GÖTEBORG!

Allt fler kunder har på senare tid insett att det är lönsamt att laga sin gamla välfungerande mobiltelefon istället för att köpa en ny. De finns mycket pengar att sparar istället för att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där man har köpt den innebär vanligtvis två veckors reparationstid. Denna långa servicetid är orimlig lång tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna hamnar vanligtvis tusentals kronor högre än att laga sin enhet hos oss på Fix My Phone.

Välkommen till vår butik i Arkaden, på övre plan, nära Nordstan Göteborg!