Laga wifi / Bluetooth iPhone 8 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Fungerar ej wifi som det ska? Få det fixat på någon timme

Fungerar enbart wifi om du sitter precis bredvid din router? Tappar dina bluetooth hörlurar eller högtalare ofta kopplingen med telefonen?
Då kan det vara så att antennen i din telefon är skadad och behöver bytas ut, vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att få den utbytt, snabbt och enkelt.

Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Snabba reparationer.

Det tar i dem flesta fall inte längre än någon timme att få antennen utbytt, då passar vi självklart på att testa din telefon så att problemet verkligen har löst sig. Är det så att den fortsätter krångla kan vi alltid fortsätta våra tester och då undersöka om det är något annat i telefonen som skadats.

Vi rekommenderar alltid att man återställer/återskapar en iPhone innan då det kan vara mjukvaran som ställer till problem, nedan är en video på hur man utför ett återställning på iPhone.

Länk hur man återskapar iPhone – Apples hemsida

Hitta närmsta butik här 

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer