Laga wifi / Bluetooth iPhone 6 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Fungerar ej wifi som det ska? Få det fixat på någon timme

Har wifi börjat krångla på din iPhone?  Tappar du kopplingen till routern om du går en liten bit ifrån den?  Då kan det vara så att din wifi antenn har skadats. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att få den utbytt, det tar ca 30-60 minuter att få den utbytt.
Om ditt wi-fi inte fungerar som den ska kan din telefon använda din mobildata istället vilket betyder massa extra kostnader i extra surf.
Om bluetooth inte heller fungerar som den ska utan har lite liknande problem så kan även den bli bättre om man byter samma antenn, det är alltså en enkel två i en lösning som vi erbjuder.

Snabba reparationer.

Det tar inte längre än någon timme att byta ut antennen, vi utför alla våra reparationer omgående för att du ska slippa vara utan telefonen.
Vi testar självklart telefonen noggrant efter lagning för att se att problemet är åtgärdat, är det så att det är något annat som krånglar kan vi självklart hjälpa dig att felsöka och även då åtgärda dem felen.

Vi rekommenderar alltid att man återställer/återskapar en iPhone innan då det kan vara mjukvaran som ställer till problem, nedan är en video på hur man utför ett återställning på iPhone.

Länk hur man återskapar iPhone – Apples hemsida

Hitta närmsta butik här 

 

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer