Få Samsung Service & kundtjänst

Välkommen till Fix My Phone. Din expert på Samsung Galaxy reparationer. 

Våra butiker finner du på många platser i Sverige. Du kan alltid skicka in din enhet till oss per post om det skulle vara enklare för dig.


Hitta alla våra butiker

Sprucken Samsung Galaxy display eller krossad glas och skärm? 

När olyckan är framme  med din Samsung telefon gäller det att få snabb hjälp. Vi erbjuder Samsung Service och reparation med originaldelar när du behöver byta display, glas eller skärm på din mobil. Vid tappskador på mobilen som leder till krossad display, då omfattas inte skadan av garantin. Du kan istället ta del av vår förmånliga priser för att laga din Samsung Galaxy. Hos oss kan du byta display mot en kostnad under tusen kronor.  Vi utför Samsung Galaxy skärmbyte och kan även byta glas på din prisvärda smartphone. Beställ den Samsung reparation du behöver idag och kolla vårt fantastiska urval av Samsung fodral och mobilskal som kommer att skydda din mobil mot framtida slitage! 

Det finns flera anledningar till varför du bör reparera din Samsung Galaxy.  Det finns risk att fler komponenter skadas till följd av ursprungsskadan om den inte åtgärdas direkt. Det kan inträffa att din telefon startar om sig själv. Då är det förmodligen fråga om antingen hårdvara eller mjukvarufel. 

 

 

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Få Samsung kundtjänst hos Fix My Phone

Skicka in eller besök oss med din trasiga Samsung Galaxy, så fixar vi ditt mobil-problem. en vanlig Reparation på Samsung Galaxy tar mellan 30-120 minuter. Du kan lämna in din Samsung mobil hos oss medan du går runt på stan och shoppar, tar lunch eller en fika. Om din Samsung Galaxy telefon är fuktskadad eller har något allvarligare skada kan det dröja någon dag extra. Oavsett fel så fixar våra duktiga tekniker din telefon åt dig!


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45 

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga trasig Samsung galaxy hos Fix My Phone

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
”Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​