laga telefonen iphone. fix my iphone. byte skärm.Laga iPhone i Domino Galleria, i Norrköping

Laga Norrköping i Domino Galleria

Välkommen till vår butik mitt i Domino Galleria Norrköping. Vi erbjuder snabba reparationer där dem flesta endast tar 30 minuter.

Drottninggatan 37, 602 32 Norrköping 
TEL: 076-176 61 50
Vardagar: 10-19 
Lör: 10-17 
Sön: 11-17


Hitta alla våra butiker

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Domino Galleria Norrköping

Fix my Phone i Domino Galleria i Nörrköping är den ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix my Phone i Domino Galleria i Norrköping utför alla reparationer på direkten, det innebär att du inte behöver vara utan din telefon i mer än 30 minuter. Vi utför alla tänkbara reparationer på din telefon. Det kan vara något vanligt som t.ex Sprucken skärm, Dåligt batteri eller laddkontakt som ej fungerar som den ska. Oavsett fel finns vi här för att hjälpa dig.

Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Alla våra reservdelar är utav högsta kvalité, och vi ger alltid 90 dagars funktionsgaranti på våra arbeten. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med att du valt oss. Välkommen till Fix My Phone i Norrköping, Domino Galleria.

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Domino Galleria i Norrköping, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Alla Fix My Phone butiker har drop-in, så det är bara gå förbi närmsta butik så påbörjar dem reparationen omgående. Vi gör alla reparationer så fort vi kan så att du slipper vara utan din telefon en längre period. Vanligaste felen tar ca 30 minuter. Är det något mer allvarligt kan du räkna med en timme eller 2. Alla våra butiker ligger centralt så att du aldrig ska ha för långt till närmsta Fix My Phone

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi lagar alla populära modeller på marknaden som t.ex Samsung, Sony, iPhone , Huawei, LG och iPads. Vi reparerar alla fel som kan uppstå med din telefon, så oavsett om det bara är skärmen som skadats, batteriet som blivit dåligt eller om telefon har tagit ett bad i vatten så finns vi här för att hjälpa dig. Alla våra reservdelar är så kallade originalkvalité reservdelar, det innebär att din telefon kommer fungera lika bra som innan den skadades. När det kommer till skärmbyten har vi även 3 olika kvalitér så att vi ska kunna möta våras kunder behov när det gäller pris och funktionalitet. Vi lagar endast med våra egna delar, så du kan ej ta med en reservdel själv och få den utbytt.

Varför Fix My Phone? 
Telefonen är ett utav våra viktigaste verktyg, i dagens samhälle använder vi våra telefoner till allt vi gör. Det är därför väldigt svårt att vara utan telefonen en längre stund. Det är då Fix My Phone kommer in i bilden, vi kan snabbt och enkelt åtgärda alla fel på din enhet och få den att fungera som vanligt. All vår personal har utbildning och erfarenheten som krävs för att hantera enheterna på rätt sätt, och vi kompromissar aldrig på säkerhet eller kvalitét.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga iPhone  Norrköping i Domino Galleria. Söker du ett företag som kan Laga mobilen i Norrköping? Gör som många andra, kontakta oss på Fix My Phone för att Laga mobil Norrköping.. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är proffs på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga mobil i Norrköping möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du byta Laga mobil i Norrköping  Besök oss!

Laga Mobil i Norrköping Domino Galleria

 Fix My Phone har 30-tal butiker i Norden och vi har valt att öppna i centrala Norrköping. Vi valde Domino Galleria just för att finnas i närheten om olyckan varit framme. Som Sveriges ledande mobilreparationskedja erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är billigare att laga sin trasiga mobil än att köpa en ny, varje år blir telefonerna bara dyrare och dyrare utan att lägga till särskilt många nya användbara funktioner. Om du vänder dig tilll tillverkaren för en reparation brukar det vanligtvis ta några veckor medans vi på Fix My Phone gör det på ca 30 minuter. Vi byter även endast ut dem delarna som behövs vilket även det kan spara pengar. Det är även miljövänligare att laga sin mobil, vi ser till att alla trasiga reservdelar återvinns på rätt sätt. Hos Fix my Phone kan du alltid lita på att kvalitén är på högsta nivån då vi ej nöjer oss med mindre. Du får därför alltid 90 dagars funktionsgaranti på reparationer du utför hos oss. Varmt välkommen till Fix My Phone i Norrköping domino galleria, vi kan laga din mobil eller surfplatta snabbt, hållbart och nära dig

Stäng meny
×

Kundvagn