Laga iPhone i Kungälv, Kongahälla

Välkommen till vår helt nya butik i Kongahälla Center. Du hittar oss i närheten utav Kjell & Company och Synsam. Vi erbjuder snabba reparationer på endast 30 minuter

Älvebacken 31, 442 47 Kungälv
TEL: 070-784 10 30
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 10-18


Hitta alla våra butiker

få din telefon lagad på bara 30 minuter i kungälv Konghälla centrum. Fix My Phone lagar alla modeller och alla tänkbara skador
Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg
IPHONE

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Kongahälla Center, Kungälv

Fix My Phone i Kongahälla Center i Kungälv är Sveriges ledande mobiltelefon reparatör. Vi kan reparera din Smartphone eller surfplatta på bara 30 minuter. Dem vanligaste felen vi får in är spruckna skärmar, trasigt glas och batteri byten. Vi påbörjar alla våra reparationer omgående, allt för att du inte ska behöva vänta på din reparation för länge. Vår utbildade personal kan även hantera mer avancerade fel som t.ex Vattenskadade enheter, trasig kamera, knappar som ej fungerar eller om telefon är helt död. Oavsett fel finns vi här för att hjälpa dig

Fix My Phone lagar alla populära modeller som finns på markanden, det kan vara alltifrån iPhone, iPad, Samsung, Huawei, Honor, Sony, LG, OnePlus till Nokia. Alla våra reservdelar är noggrant utvalda och testade för att nå vår höga kvalitéstandard. Allt för att vi ska kunna garantera att din telefon blir som ny. Välkommen in till Fix My Phone i Kongahälla Center Kungälv för en konstandsfri konsulatation.


Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg. Change screen göteborg
Laga iPhone mobiltelefon i centrala Göteborg, change screen
mobil reparasjon oslo

Arkaden

Femman

Frölunda

Backaplan

Allum

TEL: 0761-76 62 75

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info …

TEL: 0761-33 06 95

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

Tel: 0761-76 67 57

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

TEL: 0761-76 62 45

Mån-Fre: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

mer info…

TEL: 0761-76 61 33

Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-18

mer info…

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

Fix My Phone strävar alltid mot så nöjda kunder som bara går och anpassar oss därefter våra kunders behov. Har du inte så gott om tid men är i behov utav en reparation gör du rätt i att välja oss då vi påbörjar alla lagningar omgående. Det är svårt att vara utan telefonen en längre period då man använder den till både jobb och fritid. Våra grymma priser, kunniga personal och nöjda kunder har gjort oss till Sveriges och Norges största reparationskedja på bara några år. När du lämnar din telefon till oss på Kongahälla center i Kungälv kan du vara säker på att din enhet blir väl omhändertagen och vi lämnar alltid 90-dagars funktions garanti på vårt arbete.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?
Hos oss på Fix My Phone behöver du aldrig vänta länge för att få din iPhone lagad, dem vanligaste felen lagar vi på bara 30 minuter. Är det något mer avancerat kan du räkna med en timme eller två. Alla våra butiker ligger centralt och lätt tillgängligt, vilket gör det lätt för dig att hitta till oss om olyckan varit framme.

Vilka reservdelar byter ni?
Vi byter displayer, skärmar, glas, lcd och batterier på alla olika modeller. Vi utför även byten utav knappar, laddkontakter, kameror och högtalare. Dem vanligaste telefoner vi utför reparationer på är iPhone, Samsung, Sony och Huawei. Men vi kan självklart fixa andra modeller som t.ex Honor, Lg, OnePlus, Nokia, iPads medmera. I förstahand använder vi oss utav originaldelar, men på modeller där det ej går få tag på originalet använder vi oss enbart utav delar med likvärdig kvalité. Så du som kund kan vara säker på att din telefon fungerar likadant som innan skadan uppstod. Vid skärmbyten erbjuder vi även 3 olika kvalitér, allt för att möta våra kunders behov gällande funktionalitet och pris. Fix My Phone använder sig enbart utav sina egna reservdelar, det går alltså ej att ta med en egen skärm eller batteri och be oss använda dem vid reparationen.

Varför Fix My Phone?
Telefonen är vårt viktigaste verktyg både på jobbet och i privatlivet, telefonen gör allt vi gör under dagen lättare. Det är därför svårt att vara utan sin mobiltelefon en längre period. Vi vet hur vikigt det är att vara tillgänglig därför strävar vi alltid mot att få våra reparationer klara på 30 minuter. Dem vanligaste felen kan även gå snabbare än så. Vi är även alltid väldigt rädda om våra kunders enheter, det innebär att vi ej påverkar informationen som finns på telefonen. Vi återställer eller raderar inte något innehåll. Det betyder att efter reparationen kan du fortsätta använda den precis som vanligt. All vår personal har utbilding och kunskap inom dem olika reparationerna och kan alltid garantera att arbetet blir utförd på bästa sätt.

Laga iPhone Stockholm snabbt
“Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service.”

Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga iPhone Kongahälla Center i Kungälv. Är du på jakt efter ett företag som kan Laga iPhone i Kungälv? Gör då som hundratals andra nöjda kunder och kontakta oss på Fix my Phone för att få din iPhone lagad. Har du inte använt dig utav våra tjänster tidigare gör du rätt i att lägga namnet på minnet då man aldrig vet när olyckan är framme och man står där med en trasig telefon. Vi är proffs på att laga alla mobiler och surfplattor oavsett fel.

Varför bör du välja Fix My Phone och ingen annan? När du kommer till oss för att få din iPhone lagad i Kungälv möts du alltid utav våra trevliga kunniga servicetekniker. Personalens kunskap, snabba service och fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år. När du lämnar in din telefon till oss för lagning prioriterar vi din telefon tills den är som ny igen. Så varför nöja sig med mindre! Är du i behov av att byta eller laga iPhone i Kungälv, besök oss!

Laga iPhone i Kongahälla, Kungälv

Fix My Phone har 10-tal butiker i Göteborg, vår mest centrala i kungälv ligger i Kongahälla Center. Du finner oss i närheten utav Kjell & Company och Synsam. Som Sveriges största reparationskedja kan vi erbjuda reparation på följande mobiltelefoner och surfplattor. Apple iPhone, Samsung Galaxy, Sony Xperia, LG, OnePlus, Huawei, Honor och iPad. Vi kan ersätta samtliga reservdelar och åtgärda alla tänkbara fel, dem vanligaste felen är Sprucket glas, skärm, lcd, byte av batteri som ej håller hela dagen, knappar som slutat fungera, kameror som ej kan fokusera och vattenskador. Har du något annat fel är du varmt välkommen förbi Fix My Phone i Kungälv så kan vi hjälpa dig på direkten. Vi använder enbart delar utav högsta kvalité och ser till att din telefon blir som ny på nolltid. Våra kunder omfattas av Företag, privatpersoner, försäkringsbolag men även offentliga förvaltningar.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är betydligt billgare att laga sin trasiga iPhone än att köpa en ny. För varje ny modell ökar priset bara mer och mer. Vi byter enbart ut delarna som behövs, det sparar pengar men även miljön. Om du vänder dig till tillverkaren för att få din enhet reparerad tar det normalt några veckor. Fix My Phone kan se till att din telefon är klar på bara 30 minuter. Reparationsmarknaden i Sverige har blivit större än någonsin och det finns flertal företag som erbjuder reparationer. Men ibland kan det vara svårt att veta vad för typ av delar som används och om nödvändiga kunskapen finns hos personalen. Hos Fix My Phone kan du lita på att vi alltid professionellt sätt lagar din iPhone. Vår personal har kunskapen och utbildingen för att kunna hantera även dem svåraste lagningarna. Vi erbjuder även alltid 90-dagars funktions garanti på våra reparationer. Allt för att du ska känna dig säker när du väljer oss.