Laga Mikrofon iPhone 8 plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

REPARERA MIKROFONEN – IPHONE 8 plus

Om din mikrofon fungerar sämre än vanligt och personerna du pratar med har svårt att höra dig kan vi på Fix My Phone hjälpa dig att få den utbytt. Vid byte av mikrofon kommer hela mikrofonen samt nätet som skyddar den att bytas ut, det innebär att ljudet kommer bli betydligt bättre igen. Så slipp irriterande problem med att andra inte hör dig genom att byta ut mikrofonen redan idag.

Det finns olika mikrofoner i telefonen

Det finns en mikrofon som ligger i botten av telefonen vid laddkontakten, den mikrofonen används vid vanliga samtal där hörsnäckan används.

Sedan finns det även en mikrofon längre upp i telefonen vid fram kameran, denna används mest till inspelning och facetime samtal.
Oavsett vilken mikrofon det är som krånglar för dig kan vi hjälpa dig att få den utbytt. Är du osäker på vilken mikrofon det är som krånglar för dig eller om det överhuvudtaget är mikrofonen som krånglar kan du komma förbi en utav våra butiker. Vi kan då på plats hjälpa dig felsöka telefonen och ge dig en uppskattning på pris.

Snabba reparationer – Tar enbart 30-60 minuter!

Kom då förbi oss på Fix My Phone så kan vi hjälpa dig att byta ut mikrfonen på din iphone 6. Det går snabbt och enkelt, det tar inte längre än 30-60 minuter.
I bytet av mikrofonen byter man även ut laddkontakten och hörlurskontakten. Så har du även problem med någon utav dessa delar åtgärdas det samtidigt.

Hitta närmsta butik här

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer