Laga Laddningskontakten iPhone 6s

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga laddningskontakten iPhone 6s!

Det händer lätt att laddningskontakten skadas, det kan vara så att kontakten ej går in i uttaget längre. Eller att telefonen laddar mycket långsammare än vanligt. Är det så att du upplever något utav dessa problem så kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med att byta laddningskontakten.

Då man använder laddningskontakten dagligen uppstår det nästan alltid problem förr eller senare.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Är du osäker på om kontakten behöver bytas eller om det är något annat som ställer till problem för dig?
Kom då förbi en utav våra butiker så kan vi direkt i butik undersöka vad felet kan vara, är det något mer avancerat kan vi ta in telefonen för att felsöka den mer noggrant och då få fram exakt vad felet är.
Är det bara smuts som kommit in i uttaget kan vi självklart rengöra den åt dig, vi byter bara ut delarna som behövs för att din telefon ska bli felfri igen.

Reparation på någon timme.

Vi påbörjar alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka telefonen redan efter någon timme, vi strävar alltid mot att utföra våra reparationer snabbt med det bästa resultatet.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Videon under kan du se hur man kan rengöra lightning kontakten med en tandpetare eller annat smalt föremål. Undvik metall och undvik även att peta för hårt då det kan göra skadan värre. Vi rekommenderar inte att man försöker själv utan kom förbi oss så kan vi hjäpa dig att rengöra.
Komprimerad luft brukar även vara relativt skadefritt att testa med. Men videon fungerar som en bra guide på om du vill veta om det e smuts eller dockan som gör problemen.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer