Laga Laddningskontakten iPhone 6s Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga laddningskontakten iPhone 6s plus!

Har du problem med att laddaren inte går in i uttaget längre, glappar laddningen eller laddar telefone kanske inte alls? Alla dessa fel kan vi enkelt åtgärda för dig genom att byta laddningskontakten.

Man använder laddningskontakten flera gånger per dag, så det händer lätt att den slits ut med tiden. Det blir även ofta väldigt mycket damm och fickludd i kontakten då den tas in och ut ur fickan hela tiden. Passa då på att åtgärda detta, vi löser den snabbt och enkelt åt dig!

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Är du osäker på om kontakten behöver bytas eller om det är något annat som ställer till problem för dig?
Vi erbjuder alltid att felsöka din enhet, oftast kan vi redan direkt i butik se vad felet är och därefter ge dig en uppskattning på pris, är det något mer avancerat kan vi ta in telefonen och på någon timme felsöka den. Då kan vi hitta mer avancerade fel och på det sättet veta exakt vad som behöver åtgärdas för att din telefon ska bli som ny igen.

Reparation på någon timme.

Vi påbörjar alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan få tillbaka telefonen redan senare samma dag. Normalt byte av laddningskontakten tar ca 30-60 minuter, då passar vi självklart på att rengöra alla högtalare och mikrofon som är tillsammans med laddningsdockan.

Skulle det vara så att det bara är smuts som stoppar kontakten från att passa som den ska, kan vi självklart rengöra det för dig. Vi byter enbart ut delarna som behövs.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Videon under kan du se hur man kan rengöra lightning kontakten med en tandpetare eller annat smalt föremål. Undvik metall och undvik även att peta för hårt då det kan göra skadan värre. Vi rekommenderar inte att man försöker själv utan kom förbi oss så kan vi hjäpa dig att rengöra.
Komprimerad luft brukar även vara relativt skadefritt att testa med. Men videon fungerar som en bra guide på om du vill veta om det e smuts eller dockan som gör problemen.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer