Laga Kamera Lins iPhone 7 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera lins iPhone 7 Plus!

Det är lätt hänt att kamera linsen på nyare iPhone modeller spricker och går sönder då kameran sticker ut mycket på baksidan. Om linsen är skadad kan det påverka kvalitén på dina bilder, det kan vara alltifrån att den tar suddiga bilder, svårt att fokusera och har konstiga fläckar.
Då är du varmt välkommen förbi oss på Fix My Phone! Vi kan snabbt och enkelt byta ut din spruckna kamera lins. 

iPhone 7 plus tar bra bilder och man vill att det ska fortsätta vara så under hela användnings perioden. Om du är osäker på om det är linsen eller något annat som krånglar är du välkommen förbi en utav våra butiker. Då kan vi felsöka din enhet och då veta med säkerhet vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.

Är det bara rengöring som krävs?

Vi erbjuder alltid att testa din enhet noggrant innan reparation, det innebär att om det bara krävs rengöring så kan vi lösa det också. Vi byter bara ut delarna som behövs.

Reparation på någon timme.

Är detta ett problem du vill bli av med finns vi här för att hjälpa dig, vi erbjuder en snabb reparation som oftast tar 30-60 minuter. Det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

QD

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer