Laga Kamera Fram & bak iPhone 7

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera iPhone 7!

Fungerar dina kameror inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett om det är bak eller fram (selfie) kameran går detta att enkelt fixa.

iPhone 7 tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Är du osäker på om kameran verkligen behöver bytas ut, det kanske bara är smuts eller mjukvaran som ställer till problemen för dig. Vi kan självklart felsöka din enhet innan reparationen och då vara säkra på vad som behöver göras för att din telefon ska fungera som vanligt igen. Vilket problem du än har så finns Fix My Phone här för att hjälpa dig.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer