Laga Kamera Fram & bak iPhone 6s (Copy)

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga kamera iPhone 6s!

Har du problem med någon utav dina kameror? Det kan vara så att dem inte fokuserar som dem ska längre. Det kan även vara så att det är smuts eller konstiga fläckar på bilderna du tar, eller startar dem inte alls?  Kom då förbi Fix My Phone så kan vi snabbt hjälpa dig att få detta fixat.

Vi använder oss bara utav reservdelar av högsta kvalité, det innebär att om du behöver byta ut kameran kan du förvänta dig lika bra bildkvalité efter bytet.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Är du osäker på om kameran verkligen behöver bytas ut, eller om det är ett hårdvarufel ? Även då kan du komma förbi våra butiker så kan vi ta och felsöka din enhet, då tar vi isär den och kontrollerar insidan på telefonen. Då kan vi med säkerhet säga vad som behöver bytas ut för att den ska bli som vanligt igen.

Det kan även vara så att det bara är smuts som lagt sig imellan kameran och linsen, då kan vi rengöra den åt dig. Vi byter alltså bara ut delarna som behövs.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer så snabbt det går, det innebär att du kan förvänta dig att vara utan telefonen i ca 30-60 minuter. Du hinner alltså gå och köpa lite fika sedan är din enhet klar.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Vi rekommenderar alltid att man testar med att göra en fullständig fabriksåterställning för att vara säker på att det inte bara är mjukvaran som ställer till problem. Nedan är en video som kan hjälpa dig stegen igenom hur en återställning görs.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer