fbpx

Laga iPhone i vår butik i Tyresö Centrum

Välkommen till vår butik i Tyresö Centrum. Butiken, vår vita servicedisk finner du i hjärtat av gallerian

SUNNANGRÄND 17 TYRESÖ135 40
TEL: 08-400 295 48
010-33 33 620
Vardagar: 10-19
Lör: 10-17
Sön: 11-17

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna på ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss Drottninggatan i Stockholm, Shop-in-Shop på Clas Ohlson, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
"Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service."
Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

LAGA IPHONE I TYRESÖ, BESÖK OSS MITT I GALLERIAN!

FIX MY PHONE, ÄR LEDANDE INOM IPHONEREPARATION OCH IPAD-REPARATION.

Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony xperia. Besök oss om du har problem med mobilen, vi erbjuder alla typer av mobil-Reparation såsom: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag och mycket mer. Hos oss kan du laga iPhone med alla möjliga fel.

Fix My Phone har 100-tusentals nöjda kunder. I Stockholm har vi ett tiotal butiker. Våra kunder är privatpersoner, företag såväl som försäkringsbolag och offentlig förvaltningar.

Fix My Phone har 10 butiker i Stockholm. I Tyresös hjärta Tyresö Centrum ligger vi lätttillgänligt för alla våra kunder. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony xperia. Besök oss om du har problem med mobilen, vi erbjuder alla typer av mobil-Reparation såsom: byte av mobilglas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag och mycket mer. Hos oss kan du laga iPhone med alla möjliga fel. Fix My Phone har 100-tusentals nöjda kunder. I Stockholm har vi ett tiotal butiker. Våra kunder är privatpersoner, företag såväl som försäkringsbolag och offentlig förvaltningar.

Allt fler och fler har insett att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna brukar hamna flera gånger högre i pris än att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fix My Phone. Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.

Stäng meny
×

Kundvagn