LAGA IPHONE I STENUNGSUND, STENUNGSTORG.

Laga iPhone i Stenungsund – Mobilreparation

Du hittar Fix My Phone mittemot Espresso House i gallerian.

Västra Köpmansgatan 18, 444 30 Stenungsund.

Tel: 0761-76 61 58

 

Öppettider:
Mån-Fre: 10-19
Lör: 10-17
Sön: 11-17

Apple iPhone reparation – Reparera LG, Huawei, Sony….

 

iPhonereparation

Varför du skall laga din mobiltelefon hos Fix My Phone?

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfies eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa sätt. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Stenungsund så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?

Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss. 

Vilka reservdelar byter ni?

Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet.  Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone?

Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

 

HOS FIX MY PHONE KAN DU LAGA IPHONE OCH UTFÖRA ALLA SORTERS AV MOBILREPARATIONER.

Fix My Phone är din nya iPhone och iPad reparatör i Stenungsund. Som Sveriges ledande mobilreparatörer erbjuder vi reparationer på diverse varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia.

Stenungsunds köpvaruhus erbjuder vi inom kort reparationer såsom: Displaybyte, byte av glas / skärm, LCD, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, power och volym samt hörlursuttag och mycket mer. Lämna in din telefon hos oss redan idag, du kan laga iPhone med alla tänkbara fel direkt på plats. Fix My Phone har 100-tusentals nöjda kunder sedan flera år tillbaka. Såväl privatpersoner som företag, försäkringsbolag och offentlig förvaltningar.


DET ÄR DÄRFÖR DU SKALL VÄLJA FIX MY PHONE NÄR DU SKA LAGA IPHONE SAMT ANDRA MOBILTELEFONER I STENUNGSTORG!

Allt fler kunder har insett att det är lönsamt att laga sin gamla välfungerande mobiltelefon istället för att köpa en ny, dessutom finns det mycket pengar att spara. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där man har köpt den innebär vanligtvis två veckors reparationstid. Denna långa servicetid är orimlig lång. Reparationskostnaderna hamnar vanligtvis tusentals kronor högre än att laga sin enhet hos oss på Fix My Phone.

Reparationsmarknaden har expanderat snabbt de senaste åren, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett proffsigt sätt. När du gör besök hos oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.

Välkommen till vår butik i Stenungsund