Skip to content

Laga iPhone i Kista Galleria, Stockholm

Laga mobilen på drop-in. Laga iPhone & utför Samsung Service. Byt skärm, glas, display & batteri inom 30 minuter

Hitta oss på Modeboulevarden bredvid Joe and the Juice.

Apple iPhone reparation – Reparera LG, Huawei, Sony….

 

Därför skall du laga din trasiga telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone brinner vi för nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Kista Galleria – Stockhol så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete.

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon?

Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss. 

Vilka reservdelar byter ni?

Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet.  Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone?

Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

AGA IPHONE, Huawei, SONY XPERIA, SAMSUNG GALAXY I KISTA CENTRUM

 

HOS FIX MY PHONE KAN DU LAGA IPHONE OCH UTFÖRA IPAD REPARATION.

Som Sveriges ledande mobilreparatör erbjuder vi reparationer på följande varumärken: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, HTC, Nokia och Sony Xperia. Våra reparationer innefattar byte av display/skärm, LCD, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, power och volym samt hörlursuttag och mycket mer. Du kan laga iPhone med alla typer av fel hos oss. Fix My Phone har 100-tusentals nöjda kunder. Våra återkommande kunder är både privatpersoner, företag såväl som flertalet försäkringsbolag och offentlig förvaltningar.


DÄRFÖR SKALL DU LAGA IPHONE OCH ANDRA MOBILTELEFONER HOS OSS!

Allt fler och fler har insett att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna brukar hamna 2-3 gånger högre än att laga sin enhet hos oss på Fix My Phone. 

Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.

Köp Begagnad och renoverade iPhone

Fix My Phone erbjuder rekonditionerade mobiltelefoner som du direkt kan handla i våra butiker.  Alla mobiler har testats och vid behov reparerats av våra servicetekniker, och inkluderar gratis 12 månaders garanti. Varje mobil är olåst och fabriksåterställda. Våra renoverade iPhone mobiltelefoner fungerar som nya, även batteriet, och ger dig både kvalitet och pålitlighet – till ett lågt pris!

Har du begagnade mobiler som du inte längre använder? Vill du få in lite pengar genom att sälja dessa gamla mobiler till oss? Få pengarna snabbt & säkert. Nu är det enklare än någonsin att sälja mobilen till Fix My Phone. Du kan antingen beställa förpackningsmaterial hem till dig så du kan skicka in mobilen till oss eller så kan du besöka din närmaste Fix My Phone för att sälja mobilen.

Du kan sälja telefon online eller i någon av våra butiker

Fix My Phone är en av Sveriges ledande aktörer på inköp & sälj av begagnade mobiltelefoner. Sälj iPhone enkelt till oss genom att värdera den direkt. Vi betalar marknadens bästa priser med prisgaranti när det gäller nya telefoner som fortfarande har plasten kvar. Värdera mobilen här. Utbetalning sker snabbt när du skall sälja iPhone eller sälja annan telefon till oss.

Att sälja iPhone är både bra för miljön och plånboken

När du skall sälja gamla mobilen eller surfplatta kan du vara säker på att du gör bra insats, både plånboken och miljön. När vi får in din gamla mobiltelefon då gör vi en funktionstest, putsar upp mobilen och byter trasiga delar så den kan säljas vidare och få ett nytt liv. Vi ser till att din gamla telefons mjukvara nollställs. Detta gäller alla mobiler och surfplattor vi köper in. Vi garanterar att ingen kommer kunna komma åt eventuell information som ligger kvar på din gamla enhet.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.