Karlskrona Laga iPhone - Samsung - Huawei?

– Boka mobilreparation online ​

– Testa hur snabbt, enkelt och smidigt det är!

Laddar…

Snabbt, Tryggt & Säkert​

2-4 arbetsdagar
Fraktkostnad ingår

300.000 nöjda kunder!

30 butiker, 10 års erfarenhet​

Beställ din Fix Box

Timmar
Minuter
Sekunder

Så funkar Fix Box

Du beställer Fix Box av oss och får sedan hem ett kuvert med färdiga fraktsedlar, därefter är det bara att stoppa i din mobiltelefon, klistra på fraktsedlarna och skicka från närmsta postlåda. Vid ankomst lagar vi din mobiltelefon, testar och returnerar enheten inom 48 timmar. För extra trygghet kan du också välja ett spårbart och försäkrat fraktalternativ. Beställ idag så skickar vi din Fix Box samma dag eller nästkommande vardag.

1. Beställ hem en Fix Box här från vår hemsida

2. Packa mobilen i våra transport-godkända skydd och lägg enheten i Fix Box

3. Lämna in Fix Box hos ditt ombud

1. Beställ genom vår hemsida. Välj modell och vilken del du behöver laga. Slutför din beställning så skickar vi ut din Fix box som du kan packa din enhet i (ett transport- godkända skydd)

2. Skriv dina kontaktuppgifter och vad för fel du vill få hjälp med. Ju mer detaljerad du beskriver desto snabbare kan vi hjälpa dig att lösa problemet.

3. Paketera enheten noggrant så att den ej skadas under frakten. Skicka med lapp på kontaktuppgifter i lådan. Skriv även med ditt ordernummer.

Vi rekommenderar att du skickar in ditt paket med Postens Rek inrikes då det går att spåra, samt är försäkrat vid skador och förlust.

Alla reparationer påbörjas omgående. Vi gör allt för att du snabbt ska få tillbaka din telefon.

Beställ din reparation redan idag och skicka in till:

The Morad Group AB
c/o Fix My Phone
Skånegatan 11
411 40 Göteborg

iPhone skärmar - Skillnader i kvalité

Hos oss finner du olika kvalitetsalternativ vid reparation av din smartphone. Här nedan får du en beskrivning av dom tre olika valen vi erbjuder. På Fix My Phone rekommenderar vi alltid originalkvalitét.

Originalkvalitet

5/5

Originalkvalitet innebär att du får samma höga standard som tillverkaren själv använder, vilket gör att du kan förvänta dig samma färgåtergivning och hållbarhet. För alla tillverkare förutom Apple är detta originaldelar. I våra Apple-skärmar får du original LCD och Touch-panelen, men monteringen har gjorts i en annan fabrik än Apples fabrik. 

Alternativskärm

3.9/5

Delar av närmast lika hög kvalitet som originalkvalité. Tillverkarna är noga utvalda av Fix My Phone. Skillnader gentemot originalkvalitet kan upplevas vara:

 • Annan färgmättnad
 • Strävare glas när fingrarna stryks över ytan
 • Hur touchen upplevs

Replika

3/5

En kopia-skärm från utvalda tillverkare. Kvaliteten är hög, men användare kan uppleva skillnad i:

 • Skillnad i färgmättnad, kontrast och ljuset
 • Hur touchen upplevs
 • Tjockare glas och kanten sticker upp lite
 • Något lägre hållbarhet på display vid tapp & fall
 • Ej Fettavstötande ytbehandling

Smarta skötselråd för din mobiltelefon

Här hittar du några praktiska råd på hur du på bästa sätt kan ta hand om din iPhone / Smartphone så att den håller sig i riktigt bra skick ännu länge. Du finner som exempel råd kring effektiv rengöring av mobilen och hur du gör för att batteriet på din mobiltelefon ska bli mer hållbart.

Rengöring av mobiltelefon

 • Rengör din mobiltelefon regelbundet för att hålla borta smuts och bakterier. Använd inte starka rengöringsmedel, utan torka istället av mobilen med en väldigt lätt fuktad mikrofiberduk. Tänk på att inte ha laddare eller hörlurar inkopplade när du rengör.
 • Känner du att laddningen tar dåligt? Ett enkelt tips för att hålla laddningsuttaget rent är att använda sig av en tandpetare. Genom att försiktigt föra in tandpetaren i uttaget kan man lirka ut damm och smuts som fastnat.

Laddning och batteri

 • Gör en full laddningscykel var 20-30:e laddning. En full laddningscykel innebär att du laddar upp din enhet till 100 % och sedan låter batteriet gå ner till 0 % innan du laddar igen.
 • Dra ner på ljusstyrkan, då det drar mindre ström.
 • Fortsätt inte ha laddaren inkopplad då du nått 100 %.  Det kan skada batteriet med tiden. Låta batterinivån ligga mellan 30-80% för mest effektivt batteriliv.

Snabba upp mobilen

 • Nollställ inställningar på mobilen med jämna mellanrum. Du kan rensa cache, nollställa inställningar / enskilda inställningar. En nollställning av inställningar kan även hjälpa till att lösa en del problem på mobilen.
 • Säkerhetskopiera din iPhone emellanåt så att du har en sparad kopia med inställningarna som backup.
 • Rensa bilder som tar onödig plats och rensa cache-filer på webbläsaren som tar onödig plats på minnet i mobiltelefonen. 

Skydda mobilen

Ha alltid skärmskydd och fodral/skal på din smartphone eller iPhone för att minimera risken att skada fram- och baksidan på din mobil. Hos oss finner du kvalitetsskydd för att på bästa sätt skydda mobilen från olyckor.

Så här går det till när du beställer Fix Box

Fix Box – Du får hem en anpassad box för din smartphone gjort i kartong med innehållande skydd.
Packningsinstruktion – som visar dig steg för steg hur du enkelt packar in mobilen i Fix Box och den förslutningsbara returpåsen.
Svarspostetikett med vår returadress – Porto är betalt och du behöver inga frimärken. Vill du skicka in din Fix Box paket med REK så beställs detta via ombudet när du skickar din enhet.

I de flesta fall lagas din mobil och skickas tillbaka till dig inom 1-2 arbetsdagar. Ibland kan det ta lite längre tid då vissa mobiler kräver lite extra omsorg och tid för reparation. Om reparatören hittar ett annat fel i telefonen, och behöver kontakta dig innan själva lagningen kan processen också dröja. Vanlig B- post tar cirka 3-4 dagar vilket innebär att du får paketet inom samma vecka du skickade in den till oss, beroende på vilken dag du sände mobilen. Vi ser alltid till att prioriterar just din telefon, och arbetar för att snabbt laga den och sända den åter till dig.

Transporttiden är något du som kund själv kan välja. Vill du skicka in den via express så kostar detta lite extra (utöver vanlig porto) men du får då mobilen snabbare hanterad av posten och av oss.
Posten skickas inte på helger eller helgdagar.

Observera att vi inte kan påverka om din lokala brevbärare delar ut ditt paket i brevlådan hem eller om detta måste hämtas ut via ditt lokala postombud. Orsaken till detta beror på många olika faktorer, så som: liten brevlåda, högtryck och dylik.

Tänk också på att säkerställa att ditt mobilnummer stämmer, så posten kan avisera dig via sms och inte via pappersavi som dröjer 1-2 dagar extra.

Fixa telefonen i Karlskrona

Har du en trasig mobil, ett batteri som ständigt behöver laddas eller en knapp som inte längre funkar? Vår grymma personal finns där för att hjälpa dig och kan reparera det mesta på din mobiltelefon! Vi reparerar mer än 130 olika typer av Smartphones och surfplattor: iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. De reservdelar och verktyg som används för att reparera telefonen har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav.

Varmt välkommen att skicka in din mobil till oss för en lagning. Den vanligaste anledningen till att våra kunder kommer till oss och vill ha hjälp är för att deras skärm gått sönder. Ofta har man råkat tappa telefonen utomhus och det resulterat i att det blivit en spricka eller att skärmen krossats. Dessa typer av problem bör åtgärdas så fort det är möjligt då risken att man skär sig är hög. Skicka din mobil till oss för lagning så fixar vi det snabbt!

Vi har experter som är placerade runt om i hela Sverige, bara för att göra det så enkelt som möjligt för dig som kund att få dina problem med din telefon lösta. Vi finns här för dig, oavsett vart du är någonstans!

På Fix My Phone arbetar vi snabbt, enkelt och du kan alltid känna dig trygg när du lämnar in din mobil hos oss. Fix My Phone arbetar inte bara med reparationer av hög kvalitet, utan vi har miljön i åtanke i allt vi gör. Laga din telefon hos en hållbar reparatör. Vi hjälper dig med att byta ut trasig mobilskärm, och andra möjliga bekymmer du som mobilägare kan stöta på.

Vi ser till så din mobils livslängd blir längre, detta gynnar dig, din ekonomi och miljön i sin helhet. Så köp inte en ny telefon i Karlskrona, laga den hos oss på Fix My Phone. Vår tjänst Fix Box går ut på att du som kund beställer en Fix Box hem till dig i Karlskrona, boxen är specialutvecklad med skydd och den är helt anpassad efter din mobil. Vidare så innehar Fix Boxen en betald returfrakt, vi gör allt för att det skall vara så enkelt, gå så snabbt och vara så tryggt som möjligt för dig som kund.

När du fått din Fix Box levererad ska du bara packa in din mobil och sedan skickar du den till oss. Därefter kan du luta dig tillbaka och överlåta det hela till oss så tar vi hand om resten. Innan du vet ordet av det så är din mobil hos dig i Karlskrona. Glöm inte att du kan beställa hem våra skal och skydd så du kan säkra din telefon ytterligare. Fix Boxen är utmärkt för dig som inte har möjlighet att ta dig till någon butik, varesig det handlar om att du kanske måste åka en lite längre en bit för att komma till oss eller om du helt enkelt inte har tiden till att besöka en butik. Bor du i Karlskrona och behöver laga telefonen så är Fix Box – alternativet hos oss på Fix My Phone en enkel och väldigt praktisk lösning. Det är enkelt, snabbt och tryggt. Du frigör tid, du sparar pengar genom att förlänga livslängden på din telefon och du gör en stor tjänst för miljön. En fantastisk lösning ur ett hållbarhetsperspektiv, tidssparande och ekonomiskt. På vår Instagram dyker det upp en hel del erbjudanden och tävlingar, så följ oss på våra sociala medier för att inte missa något viktigt! Skicka in din mobil till oss idag och känn friheten i Karlskrona!

På vår instagram dyker det upp en hel del erbjudanden och tävlingar, så följ oss på våra sociala medier för att inte missa något viktigt!