Laga Mobiltelefon, iPhone Huawei, Samsung Galaxy i Jönköping, Asecs (A6) Galleria

Besök Fix My Phone i Jönköping. Butiken, vår svata disk, finner du i mitt på golvet i Asecs Galleria

Asecs Galleria553 05 Jönköping
TEL:0700-37 91 50 | 010-33 33 620
Vardagar: 10-20
Lör: 10-18
Sön: 11-17

fix my iphone jönköping. Byta skärm. change my screen iphone. Laga iPhone Jönköping, Asecs Galleria​

Klicka här för att se våra PRISER

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Snabbt

Utför de vanligaste reparationerna inom ca 30 minuter

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Störst i Sverige & Norge

Populäraste & Största mobilreparations-kedjan.

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Kvalité​

Alltid delar av originalkvalitet på lager, så fungerar allt som det ska

Laga iPhone stockholm Gallerian Kista Tyresö

Garanti​

Alltid funktionsgaranti, så att du kan känna dig trygg

IPAD

SONY

HUAWEI

SAMSUNG

LG

Fix My Phone i Asecs Galleria Jönköping

Fix my Phone i Asecs GalleriaJönköping är din ledande Smartphone- och surfplattereparatören i Norden. Fix My Phone på Asecs i Jönköping reparerar din mobiltelefon eller läsplatta vanligen inom ca 20 minuter utan att behöva boka tid. Arbetet utförs framför dig, vi är transparenta. Har du en krossad skärm, ett kasst batteri eller en knapp som inte agerar som det skall? Vår utbildade tekniker finns här för att hjälpa dig och kan reparera det mesta på din mobiltelefon! 

Vi lagar fler än 130 olika Smartphones och surfplattor modeller: där bland iPhone, iPad, Samsung Galaxy, Huawei, Oneplus, Nokia, Sony, HTC etc. Reservdelar och verktyg som används hos oss när vi reparera din telefon har genomgått en lång testprocess för att säkerställa att de uppnår Fix My Phones höga kvalitetskrav. Välkommen in till Fix My Phone på Asecs i Jönköping för en kostnadsfri konsultation och en snabb reparation på din mobiltelefon! Vi hjälper varje år fler än 100.000 nöjda kunder.

Du skall alltid Laga din telefon hos Fix My Phone.

På Fix My Phone älskar vi att få nöjda kunder! Oavsett om du behöver en snabb reparation för att kunna sköta ditt arbete, ta selfie bilder eller återställa din trasiga skärm – vill vi alltid hjälpa dig på bästa vis. Nöjda kunder tillsammans med kunnig personal har gjort oss till Sverige och Norges största reparationskedja för mobiltelefoner och surfplattor. När du lämnar in din iPhone eller en annan mobiltelefon för reparation hos oss i Asecs i Jönköping, så lämnar vi alltid 90-dagars funktionsgaranti på utfört arbete. 

Hur lång tid tar det att laga en mobiltelefon? 
Hos oss på Fix My Phone behöver du inte vänta längre än en timme för att laga din iPhone. Vi har drop-in och du behöver inte boka någon tid för de vanligaste felen vid iPhone och iPad reparation. Vi har dessutom bra lägen på våra butiker, vilket gör det lätt för dig att hitta oss.

Vilka reservdelar byter ni? 
Vi byter glas, skärmar, LCD och display, knappar, batterier med mera på Apple iPhone, iPad, Sony Xperia, Samsung Galaxy, Huawei och LG. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla reparationer. I första hand används originaldelar i andra hand reservdelar av likvärdig kvalitet. Därför kommer du som kund inte att märka någon skillnad i kvalitén jämfört med originalet. När det gäller skärmbyte på iPhone så erbjuder vi 3 olika kvaliteter på skärmarna för att möta olika kundbehov. För att kunna garantera högsta kvalitet använder Fix My Phone endast egna reservdelar. Det går inte att ta med en egen skärm och be Fix My Phone använda den vid reparation.

Varför Fix My Phone? 
Din telefon är troligtvis din viktigaste pryl. I mobilen har du all din information samlad och den håller dig nåbar. Vi tar det på allvar. Behöver du laga din mobiltelefon kan du tryggt vända dig till oss. Var rädd om din telefon och all information du har sparat i den. Vänd dig till en pålitlig, professionell mobilreparatör. All personal har utbildning i hur de ska hantera enheterna för att aldrig kompromissa på säkerhet och kvalitet.

Laga iPhone Stockholm snabbt
"Samma dag jag fick min nya Iphone 6, och på väg av spårvagnen, krockar jag med liten kille. Telefonen flög ur handen och displayen gick i tusen bitar. En halvtimma senare var den hel igen. Tack för grymt bra service."
Kevin Junermark, 22​
DJ & Bartender​

Laga iPhone Jönköping i Asecs Galleria Köpcentrum. Söker du ett företag som kan Laga iPhone Jönköping? Gör som många andra, besök oss på Fix My Phone för att Laga iPhone Jönköping. Känner du inte redan till oss på Fix My Phone gör du rätt i att lägga vårt namn på minnet. Förr eller senare står man där med en trasig mobil när man behöver den som allra mest. Vi är Störst is Sverige på att laga mobiler och surfplattor och vi servar såklart alla modeller och märken

 Varför bör man anlita Fix My Phone och ingen annan? När du anlitar oss för att Laga iPhone Jönköping möts du alltid av vår trevliga serviceinriktade tekniker. Personalens yrkesskicklighet, snabb service och våra fördelaktiga priser har gjort oss störst i Sverige på bara 2 år.  När vi får in din mobil för reparation prioriterar våra tekniker din telefon tills den är som nyskick igen, varför nöja sig med mindre! Så behöver du byta Laga iPhone Jönköping,  Besök oss!

Laga iPhone i Jönköping Asecs Galleria

 Fix My Phone har 30-tal butiker i Sverige. Som Sveriges ledande kedja för mobilreparation erbjuder vi reparation på följande mobiltelefoner och Surfplattor: Apple iPhone / iPad, LG, Samsung Galaxy / Tab, Nokia och Sony Xperia. iPhone reparationer innefattar: byt glas / skärm, display, batteri, diverse knappar såsom homeknapp, powerknapp samt volym samt hörlursuttag samt mycket mer. Fix My Phone använder högkvalitativa delar i alla byten. Hos oss kan du laga iPhone med alla slags fel. Våra kunder omfattas av privatpersoner, företag samt försäkringsbolag och offentliga förvaltning.

Därför skall du vända dig till oss på Fix My Phone när du vill laga iPhone och andra mobiltelefoner.

Det är konstaterad att det lönar sig att laga sin gamla väl fungerande telefon istället för att köpa en ny. Du sparar pengar jämfört med att köpa nytt och är samtidigt rädd om miljön. Att lämna in mobiltelefonen eller surfplattan där du köpte den innebär vanligtvis 2 veckors servicetid. Vilket är otänkbar långt tid att vara utan sin telefon för de flesta. Reparationskostnaderna brukar hamna flera gånger högre i pris än att laga sin mobiltelefon eller surfplatta hos oss på Fix My Phone. Reparationsmarknaden har vuxit markant, men det finns endast ett fåtal företag som utför service och reparationer på ett professionellt sätt. När du besöker oss på Fix My Phone, då kan du vara säker på att du har besökt Sveriges kanske mest erfarna mobilreparatörer där du tryggt kan lämna in din trasiga mobiltelefon eller surfplatta.