Skip to content

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 snabbt och hållbart

Fixa din iPhone 8/SE2020/SE2022 hos oss ​​på Fix My Phone. På denna sida kan du se priser på våra iPhone 8/SE2020/SE2022-reparationer. Du kan antingen besöka en av våra butiker för att fixa din iPhone 8/SE2020/SE2022 eller skicka enheten till oss via post.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 1,199.00kr

Kvalitén på denna iPhone 8 skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - byt-skarm-glas-premium Byt Skärm/ Glas - Premium 790.00kr

Laga iPhone 8 med sprickor i glaset, touch som inte fungerar bra eller en skärm som visar konstiga streck och färger eller är din iPhone skärm helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Välj vår alternativskärm som håller hög standard till ett förmånligt pris Alternativskärmen är ett bättre alternativ och dess egenskaper och funktionalitet är nästintill lika bra som kvalité A. Skärmen är tillverkad av en annan aktör.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - byt-skarm-glas-standard Byt Skärm/ Glas - Standard 579.00kr

Klass C är en komplett kopia och den billigaste varianten av skärmar till iPhone 8. Vi håller dock en hög standard även på våra kopior. Det som kan skilja är:
– Färgmättnaden, kontrast och ljusa punkter på LCD:n är annorlunda
-Touchen kan upplevas annorlunda.
-Glaset spricker lättare, något tjockare och kanten ”sticker upp lite”.
-Finns viss risk för att displayen slutar fungera vid tapp och fall.
-Något sämre fettavstötande ytbehandling.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - batteribyte Batteribyte 449.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det vitalt att batteriet till din iPhone 8 håller. Byt ut ditt mobilbatteri redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - kamera Kamera (Bak) 799.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

iPhone 8 tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 799.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - laddport Laddport 599.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten.
iPhone 8 använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - byt-baksida Byt baksida 1,999.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - felsokning Felsökning 399.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 399:- för att vi har jobbat på din enhet.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - samtalshogtalare Samtalshögtalare 599.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 699.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din iPhone? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - hogtalare Högtalare 599.00kr

Kanske har det kommit in smuts och fukt i musikhögtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar när det ringer eller spelas musik. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - horlursuttag Hörlursuttag 699.00kr

iPhone 7 använder lightning kontakten till både hörlurar och laddning, det kan göra att den slits ut snabbare. Ljudet sprakar, mikrfonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - mic Mic 699.00kr

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 - powerknapp Powerknapp 699.00kr

Byt Batteri, kamera eller trasigt glas / skärm inom 30 minuter. När du utför iPhone 8/SE2020/SE2022 reparation hos oss skall du vara säker på att vi alltid gör arbetet noggrant och du får alltid kvalitetsdelar. I våra butiker kan du göra allt från att byta batteri, byta Power-knapp / strömbrytare, byta skärmglas, skärm och hemknappen till de mest avancerade lödningarna. Låt oss göra en felundersökning på din mobil, ifall du inte känner till vad felet på din telefon beror på. Därefter kan du laga iPhone 8/SE2020/SE2022 snabbt och smidigt. Du kan besöka någon av våra fysiska butiker för att reparera iPhone 8/SE2020/SE2022 eller skicka in din iPhone 8/SE2020/SE2022 med post till oss för lagning. Du hittar Fix My Phone på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Skövde, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här.

HAR DU RÅKAT SPRÄCKA GLAS  OCH SKÄRM PÅ DIN IPHONE 8/SE2020/SE2022 ELLER HAR LCD:N SLUTAT FUNGERA?

Har du råkat tappa din telefon och fått några sprickor på glaset, eller har touchen på din mobil slutat fungera som den ska. Detta är ett ganska vanligt problem då dagens telefoner lätt kan tappas och skadas, det kan skapa irritation när touchen då inte riktigt vill fungera som den ska eller att du ska få glas splitter i fingret när du använder den.
Men det är inget du behöver vara rädd för då vi på Fix My Phone enkelt kan byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Är du osäker på vad felet beror på?

Är du lite osäker på vad som orsakar problem för dig kan vi hjälpa dig att felsöka telefonen. Vi tar då in telefonen för att noggrant undersöka den och sedan kontakta dig med ett kostnadsförslag. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butik ge en uppskattning på vad reparationen skulle kosta.
Det går snabbt, det är enkelt och du får en fullt fungerande telefon igen. Allt detta på enbart 30 minuter! Så tveka inte utan byt glas redan idag!

Så kom in till Fix My Phone idag!

Så att vi kan hjälpa dig bli av med irriterande glas splitter. Vi har butiker runt om i landet och alla har drop-in. Det innebär att du kan komma förbi vår butik, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter.

Laga iPhone 8/SE2020/SE2022 snabbt utan att behöva boka tid.

Behöver du laga iPhone 8/SE2020/SE2022 så har du kommit rätt. Våra tekniker på Fix My Phone har flera års erfarenhet av mobilservice. Laga medan du väntar, shoppar eller fikar.  Vi jobbar snabbt och effektivt för att det ska bli så smidigt och enkelt för dig. Vi erbjuder drop-in i alla våra butiker. Du kan alltså lämna in mobiltelefon i butik utan att boka tid innan.  Byt trasig skärm och krossad glas på din iPhone 8/SE2020/SE2022, inom 30 till 60 minuter. Du kan vara säker på att din iPhone 8/SE2020/SE2022 reparation alltid utförs noggrant och att du alltid får delar med kvalitét när du väljer att reparera din mobiltelefon hos oss Fix My Phone.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Skärmreparation. Du kan reparera en sprucken iPhone-skärm Fix My Phone.  Då vi har valt att inte vara en auktoriserad Apple-servicepartner kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser som du kan ha glädje av.

Hur lång tid tar det att laga en iPhone?

När du lagar i butik:
En reparation går både snabbt och smidigt, vi kan ofta byta din skärm eller batteri medan du väntar. Majoriteten av våra byten gör vi på ungefär 30 minuter.

När du skickar in din enhet till oss med post
Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Kostnaden för reparation varierar med telefonmodell. Senaste, hetaste modellen är har en högre kostnad jämfört med en  något äldre modell.

Pris för att laga iPhone Samsung Galaxy eller någon annan modell finner du ovan. Sök under reparationer för att hitta rätt modell.  

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Vad kostar det att laga iPhone skärm?
Pris för att laga iPhone skärm finner du ovan. Sök under reparationer för att hitta rätt modell. 

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till [email protected], för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på [email protected] eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.