Laga iPhone 5C

Laga iPhone 5c hos våra experter

Kom in till oss på Fix My Phone med din iPhone 5c så hjälper våra experter dig direkt. websidan visar våra priser och hur du ska gå tillväga för att posta din enhet till hos. Du får också väldigt bra översikt av vilka reparationer som görs och hur du kan gå tillväga för att posta din enhet till oss.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Laga iPhone 5C - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original skärm + touch 499.00kr

Kvalitén som du får på denna display/skärm håller samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD.

Laga iPhone 5C - skarmbyte-kvalite-b Byt Skärm / Glas – Originalkvalité 399.00kr

iPhone 5C med sprickor i glaset, touch som inte fungerar som det skall eller en skärm som visar konstiga streck och färger eller är din iPhone skärm helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD. Välj vår alternativskärm som håller hög standard till ett förmånligt pris Alternativskärmen är ett bättre alternativ och dess egenskaper och funktionalitet är nästintill lika bra som kvalité A. Skärmen är tillverkad av en annan aktör.

Laga iPhone 5C - skarmbyte-kvalite-c Byt Skärm / Glas - Replika 399.00kr

Klass C är en komplett kopia och den billigaste varianten av skärmar till iPhone. Vi håller dock en hög standard även på våra kopior. Det som kan skilja är:
– Färgmättnaden, kontrast och ljusa punkter på LCD:n är annorlunda
-Touchen kan upplevas annorlunda.
-Glaset spricker lättare, något tjockare och kanten ”sticker upp lite”.
-Finns viss risk för att displayen slutar fungera vid tapp och fall.
-Något sämre fettavstötande ytbehandling.

Laga iPhone 5C - batteribyte Batteribyte 349.00kr

Mobiltelefonen används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din iPhone 5C håller. Byt ditt mobilbatteri idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Laga iPhone 5C - kamera Kamera (Bak) 399.00kr

Fungerar bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

iPhone 6 fångar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 5C - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 399.00kr

Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 5C - laddport Laddport 399.00kr

Att laddningen börja krångla är ett vanligt problem på de flesta mobiltelefonerna. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Laga iPhone 5C - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Laga iPhone 5C - samtalshogtalare Samtalshögtalare 399.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Laga iPhone 5C - laga-wifi-bluetooth Wifi/bluetooth 399.00kr

Problem med wifi eller bluetooth på din iPhone? Behöver du sitta bredvid routern för att kopplingen ska fungera som vanligt?
Då kan din antenn till wifi skadats. Vi hjälper dig att byta ut antennen, allt för att mottagningen på wi-fi ska fungera. Wifi antennerna på iPhone kan vara känsliga och kan därför skadas när telefonen tappas eller om ramen råkar bli lite böjd. Kom då förbi oss redan idag och få detta problem åtgärdat.

Laga iPhone 5C - hogtalare Högtalare 399.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Laga iPhone 5C - horlursuttag Hörlursuttag 399.00kr

Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Laga iPhone 5C - mic Mic 399.00kr

Laga iPhone 5C - powerknapp Powerknapp 399.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Laga iPhone 5c inom 30 min på Fix My Phone!

Kom till Fix My Phone för att reparera ding iPhone 5c. Reparationerna för iPhone 5c utförs noggrant och snabbt, när du fixar din smartphone hos oss på Fix My Phone görs det på 30 min. Kom till våra butiker och få hjälp med allt ifrån att byta iPhone 5c display och glas till strömknapp/power-knapp och till de mest avancerade lösningarna. Laga din iPhone 5c smärtfritt och smidigt.

Kom till någon av våra strategiskt utsatta butiker för att få din iPhone 5c fixad våra butiker hittar du på vår hemsida www.fixmyphone.se

KROSSAT GLASET PÅ DIN IPHONE 5c?

Har du tappat din telefon och fått din skärm spräckt? Då har du hittat rätt! välkommen in till oss på Fix My Phone för hjälp! Vi lagar din iPhone 5C på bara 30 minuter!

Är du osäker på vad felet beror på?

Om du inte vet vad som är fel på din telefon kan våra tekniker snabbt hjälpa dig att felsöka din telefon när du besöker våra butiker. Våra tekniker har precis den utbildningen som behövs för att göra en felbedömning och du får ett kostnadsförslag på plats.

Besök Fix My Phone idag!

Vi vet hur det är att behöva vara utan sin telefon så att ha en drop-in är självklart för oss. Lämna in din iPhone 5c på plats och få den tillbaka inom bara 30minuter!