Laga iPhone 12

Laga iPhone 12 display, batteri, kamera…

Laga iPhone 12 skärm eller batteri. På denna sida kan du se priser våra iPhone 12 reparation. Laga telefonen medan du väntar, shoppar eller fikar. Du kan också skicka in din iPhone 12 med post till oss för lagning. Vi löser de flesta felen på iPhone 12. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter att du har bytt display.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Laga iPhone 12 - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 4,299.00kr

Kvalitén på denna iPhone 12 Mini skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD.

Laga iPhone 12 - batteribyte Batteribyte 999.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din iPhone 12 mini håller. Byt ut ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Laga iPhone 12 - kamera Kamera (Bak) 1,999.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

iPhone 12 Mini tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 12 - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 1,299.00kr

OBS! Face-Id kan försvinna! Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 12 - byt-baksida Byt baksida 3,999.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Laga iPhone 12 - laddport Laddport 999.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten.
iPhone 12 Mini använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Laga iPhone 12 - felsokning Felsökning 295.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 295:- för att vi har jobbat på din enhet.

Laga iPhone 12 - samtalshogtalare Samtalshögtalare 999.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Laga iPhone 12 - hogtalare Högtalare 899.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Laga iPhone 12 - horlursuttag Hörlursuttag 999.00kr

Ljudet sprakar, mikrofonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Laga iPhone 12 - mic Mic 599.00kr

Laga iPhone 12 - powerknapp Powerknapp 899.00kr

Laga iPhone 12 - vattenskada Vattenskada 890.00kr

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

FAST FRAKT 29KR

400.000 NÖJDA KUNDER

SNABBA LEVERANSER

Artikelnummer N/A Kategori

Du gillar kanske också…

Besök oss för att reparera iPhone 12 snabbt. Vi erbjuder drop-in reparation i alla våra butiker. Du kan alltså lämna in mobiltelefon i butik utan att boka tid innan. Laga mobilen medan du väntar, shoppar eller fikar. Om du inte har möjlighet att besöka oss, då kan du skicka in din trasiga iPhone 12 med post till oss för lagning. Byt trasig skärm och krossad glas på din iPhone 12 . Arbetet blir klar vanligast inom 30 min. Våra reparationer utförs med största noggrannhet och vi använder bara kvalitétsdelar när du väljer att reparera din mobiltelefon hos oss. Du kan utföra allt ifrån att byta glas, skärm eller display på din iPhone 12 . Du kan också byta batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp. Är du osäker på varför din telefon inte fungerar som det skall så kan du komma förbi en av våra butiker, vi utför en felsökning på din enhet och med säkerhet säger vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.

OM DU HAR SPRÄCKT GLAS DISPLAY IPHONE 12 ? ELLER HAR SKÄRMEN SLUTAT FUNGERA?

När glaset/skärmen spruckit på iPhone 12 och senare modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen är sammanlimmade från fabrik och går ej att separera.

Fått några sprickor på glaset och i skärmen? Det är ett vanligt problem med förstörd display då dagens telefoner lätt kan tappas och skadas. Det skapar irritation när touchen inte riktigt vill fungera som den skall, men känn ingen orolig för hos oss kan enkelt byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Kom förbi oss idag för att laga mobiltelefon!

Vi har flera butiker runt om i landet och alla har drop-in. Du kan alltså komma förbi en av våra butiker, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter. Du hittar oss på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här.