Skip to content

Laga iPhone 12 Pro Max

Laga iPhone 12 Pro Max display, batteri, kamera…

Laga iPhone 12 Pro Max skärm eller batteri. På denna sida kan du se priser våra iPhone 12 Pro Max reparation. Laga telefonen medan du väntar, shoppar eller fikar. Du kan också skicka in din iPhone 12 Pro Max med post till oss för lagning. Vi löser de flesta felen på iPhone 12 Pro Max och vi har utrustningen som krävs för att göra det bästa möjliga jobbet. Vårt arbete avslutas med att kalibrerar alla sensorer så att du har full funktionalitet, även efter att du har bytt display.

Thumbnail Reparation PrisDescription
Laga iPhone 12 Pro Max - byt-skarm-glas-original-lcd-touch Byt Skärm / Glas - Original LCD + touch 3,899.00kr

Kvalitén på denna iPhone 12 Pro Max skärm är av samma höga standard som tillverkaren själv använder. Fix My Phone rekommenderar denna skärm i första hand. Har du sprickor i glaset, touch som fungerar dåligt eller en skärm som visar konstiga färger eller är helt svart? Vi byter ut hela skärmen inkl. touchpanel, glas och LCD.

Laga iPhone 12 Pro Max - byte-skarm-glas-premium Byte skärm / Glas- Premium 2,899.00kr

Laga iPhone 12 Pro Max - byte-skarm-glas-standard Byte skärm / Glas- Standard 1,699.00kr

Laga iPhone 12 Pro Max - batteribyte Batteribyte 1,699.00kr

Våra telefoner används flitigt till våra ärenden under dagen och därför är det viktigt att batteriet till din iPhone 12 mini håller. Byt ut ditt batteri på mobilen redan idag för att slippa ladda den en extra gång eller två under dagen. Ett batteribyte görs vanligtvis inom 30 minuter. Det är även miljövänligt att byta ut batteriet och fortsätta använda samma telefon, istället för att byta ut din telefon till en ny. Byt batteriet så kan du fortsätta använda din mobil precis som vanligt.

Laga iPhone 12 Pro Max - kamera Kamera (Bak) 2,999.00kr

Fungerar din bak-kamera inte riktigt lika bra som förr? Det kan vara så att den har problem med fokusen, eller att den inte visar någonting alls. Oavsett va felet med kameran är går detta att enkelt fixa.

iPhone 12 Mini tar bra bilder och det kan självklart vara irriterande om dina bilder ser sämre ut än vanligt. För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 12 Pro Max - framkamera-selfie Kamera - fram (Selfie) 1,399.00kr

OBS! Face-Id kan försvinna! Kan du inte längre ta Selfie-bilder, eller blir bilderna inte riktigt skarpa? För att vara säkra på din kamera ska fungera lika bra som originalet använder vi oss utav våra så kallade originalkvalité delar. Med detta bytet kan du förvänta dig ett likvärdigt resultat som tidigare.

Laga iPhone 12 Pro Max - byt-baksida Byt baksida 4,999.00kr

Baksidan och metallramen är det som håller ihop hela mobilen, om ramen är böjd eller kantstött kan det orsaka problem med att glaset sticker upp extra mycket. Eller så kan glaset spricka lättare .
Det ser även tråkigt ut med en böjd eller kantstött ram.

Laga iPhone 12 Pro Max - laddport Laddport 1,299.00kr

Ett vanligt problem är att laddningen börja krångla. Kanske har du problem med att få laddaren att fastna i kontakten och den slutar ladda av sig själv. Mobilen kanske inte tar emot laddning alls. Alla dessa fel går enkelt att åtgärda genom att byt laddningskontakten.
iPhone 12 Mini använder samma uttag till hörlurar, så den används mycket och slits snabbare ut. Om du har problem med ljud och att musiken pausas av sig själv fixas även det samtidigt.

Laga iPhone 12 Pro Max - felsokning Felsökning 399.00kr

Är du inte säker på vad felet beror på med din telefon? Det kan vara svårt att besluta själv då telefonerna idag är såpass avancerade idag. Vi på Fix My Phone kan då hjälpa dig att felsöka din enhet, oavsett fel. Det kan vara alltifrån att den är helt död eller att någon enstaka funktion inte fungerar som den ska. Vi ger dig då ett kostnadsförslag på reparationen och väljer du att utföra och gå vidare med reparationen bjuder vi på felsökningen, är det så att du avböjer kostnadsförslaget så tar vi serviceavgift på 399:- för att vi har jobbat på din enhet.

Laga iPhone 12 Pro Max - samtalshogtalare Samtalshögtalare 999.00kr

Är ljudet lägre vid samtal? Kanske har ljudet lagt av helt? Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone enkelt hjälpa dig med. Det är lätt hänt att kvalitén på ljudet blir sämre med åren då smuts, damm och fukt lägger sig i vägen för högtalaren. Det kan även kommit in i själva högtalaren och då skadat komponenten.

Laga iPhone 12 Pro Max - hogtalare Högtalare 899.00kr

Det har kommit in smuts och fukt i högtalaren, detta kan i sin tur göra så att ljudet är lägre eller sprakar. Det kan även vara så att ljudet inte fungerar alls. Alla dessa fel är då något som vi på Fix My Phone kan hjälpa dig åtgärda. Vi kan byta ut delarna som behövs eller om det bara krävs rengöring fixar vi även det. Laga din telefon på enbart 30-60 minuter!

Laga iPhone 12 Pro Max - horlursuttag Hörlursuttag 999.00kr

Ljudet sprakar, mikrofonen kan inte längre användas vid samtal eller så skippar den låt och pausar medans du försöker lyssna på din favorit musik. Oavsett fel kan vi byta laddkontakten, det tar oftast inte längre än 30-60 minuter.

Laga iPhone 12 Pro Max - mic Mic 599.00kr

Laga iPhone 12 Pro Max - powerknapp Powerknapp 899.00kr

Laga iPhone 12 Pro Max - vattenskada Vattenskada 890.00kr

Reparera din telefon hos Fix My Phone!

Fix My Phone har flera bytiker över hela landet.

Besök oss för att reparera iPhone 12 Pro Max snabbt. Vi erbjuder drop-in reparation i alla våra butiker. Du kan alltså lämna in mobiltelefon i butik utan att boka tid innan. Laga mobilen medan du väntar, shoppar eller fikar. Om du inte har möjlighet att besöka oss, då kan du skicka in din trasiga iPhone 12 Pro Max med post till oss för lagning. Byt trasig skärm och krossad glas på din iPhone 12 Pro Max . Arbetet blir klar vanligast inom 30 min. Våra reparationer utförs med största noggrannhet och vi använder bara kvalitétsdelar när du väljer att reparera din mobiltelefon hos oss. Du kan utföra allt ifrån att byta glas, skärm eller display på din iPhone 12 Pro Max . Du kan också byta batteri, strömknapp/power-knapp och hemknapp.

OM DU HAR SPRÄCKT GLAS DISPLAY IPHONE 12 Pro Max ? ELLER HAR SKÄRMEN SLUTAT FUNGERA?

När glaset/skärmen spruckit på iPhone 12 Pro Max och senare modeller måste hela skärmen bytas inklusive displayen. Detta beror på att glaset och displayen är sammanlimmade från fabrik och går ej att separera.

Fått några sprickor på glaset och i skärmen? Det är ett vanligt problem med förstörd display då dagens telefoner kan enkelt tappas och skadas. Det skapar irritation när touchen inte riktigt vill fungera som den skall, men känn ingen orolig för hos oss kan enkelt byta ut din trasiga display på 30 minuter.

Kom förbi oss idag för att laga mobiltelefon!

Vi har flera butiker runt om i landet och alla har drop-in. Du kan alltså komma förbi en av våra butiker, lämna in din telefon sedan ta en fika eller shoppa lite så ser vi till att din telefon är färdig att hämtas på 30 minuter. Du hittar oss på många platser runt om i landet, inklusive Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Norrköping och Örebro. Länk till var våra butiker finner du här. Är du osäker på varför din telefon inte fungerar som det skall så kan du komma förbi en av våra butiker, vi utför en felsökning på din enhet och med säkerhet säger vad som behöver göras för att din telefon ska bli som ny igen.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Skärmreparation. Du kan reparera en sprucken iPhone-skärm Fix My Phone.  Då vi har valt att inte vara en auktoriserad Apple-servicepartner kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser som du kan ha glädje av.

Hur lång tid tar det att laga en iPhone?

När du lagar i butik:
En reparation går både snabbt och smidigt, vi kan ofta byta din skärm eller batteri medan du väntar. Majoriteten av våra byten gör vi på ungefär 30 minuter.

När du skickar in din enhet till oss med post
Från det att vi har mottagit din telefon ska det ta 48h innan du får tillbaka den (Helger ej medräknat). De tillfällen då vi inte har din del inne så kan det dröja.

Kostnaden för reparation varierar med telefonmodell. Senaste, hetaste modellen är har en högre kostnad jämfört med en  något äldre modell.

Pris för att laga iPhone Samsung Galaxy eller någon annan modell finner du ovan. Sök under reparationer för att hitta rätt modell.  

Betalningen av Fix Box ordern görs främst via Klarna. Skulle Klarna inte vara ett alternativ så finns det möjlighet för Swish eller postförskott (Vid betalning med postförskott tillkommer det en avgift på 188 kr ink moms). Fix Box reparationen hanteras på en gång men skickas först ut efter att betalningen är genomförd.

Vi är sveriges största reparationskedja, vi har över 25 butiker runt om landet och har funnits i 6 år. Anledningen till varför vi har lyckas bli Sveriges största reparationskedja är för vi siktar på kvalité, enkelhet och ser till att personalen vi anlitar har den kunskap och servicetänk för att kunna hjälpa alla möjliga kunder.

Fix Boxen skickas till vårt kontor där vi har reparationsexperter som kan reparera alla märken och modeller.

Vad kostar det att laga iPhone skärm?
Pris för att laga iPhone skärm finner du ovan. Sök under reparationer för att hitta rätt modell. 

Det kan ibland hända att telefoner har gömda fel, det är fel som man inte vet om tills man öppnar upp telefonen, upptäcker vi detta så meddelar vi er. Det finns telefoner som t.ex. Samsung som har baksida gjord av glas. Ska man  byta ut skärmen på dessa när baksidan är sönder så kan baksidan spricka helt. Vid det osannolika scenariot där mobilen går sönder tack vare vår reparation så ersätter vi dig.

Vi erbjuder alltid 3 månaders funktionsgaranti på våra reparationer som inte är förbrukningsvaror. I det fall ett garantiärende måste utföras så kan man göra en ny Fix Box beställning men då välja “Garanti” som reparationsval. Innan man beställer en Garantireparation så är det bra att först skriva till [email protected], för att se att det är en giltig Garanti. I det fall man skickar in en ogiltig garantireparation så kommer det tillkomma 249 kr i avgift.

Ni kan nå oss på [email protected] eller Tel: 0760 423 990 för vidare frågor om er reparation.

Prenumerera på nyhetsbrev och få 50 kr rabatt!

Var först med att höra om Fix my Phones erbjudanden, kampanjer och övriga nyheter. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du vår dataskyddspolicy. Du kan när som helst avsluta prenumerationen.