Laga i butik

Vanliga reparationer är klara inom 30 miuter

Klicka här för mer info

Besök någon av våra butiker

Pris för respektive reparation finner du nedan. Vanliga reparationer såsom att byta batteri och skärm sker inom 30 minuter, i butik. Vi har fasta priser, tryggt och enkelt!

Adress och öppettider

Skicka in din enhet med post

Din mobil returneras inom 2-3 dagar

Klicka här för mer info

Skicka in - postorder

1. Välj reparation direkt i vår webshop
2. Skicka in den skadade enheten till oss
3. En av våra experter lagar den
4. Vi skickar enheten åter till dig, så gott som ny!

Läs mer

LAGA IPAD 5 (6:E Generation)

LAGA IPAD 5 (6:E Generation)

Laga din trasiga iPad 5 billigt snabbt och enkelt!
På Fix My Phone byter vi flertal iPad glas daligen, vi har kunskapen som krävs för att din enhet ska bli så gott som ny igen. Vi påbörjar alla våra reparationer omgående för att du ska få tillbaka din iPad så fort som möjligt. Vi utför alla tänkbara reparationer på iPads utöver glas byten, har du problem med hörlurskontakten, laddning, batterie eller någon utav knapparna erbjuder vi även att byta ut dessa åt dig.

Är du osäker på vad felet är? Då är du välkommen förbi så kan vi ta och felsöka din enhet, i många fall kan vi ge en uppfattning på vad det skulle kosta direkt i butiken. Om det är något mer avancerat kan vi ta in och undersöka iPaden lite noggranare för att ge dig ett besked på vad som behöver bytas.

Välkommen att besöka någon av våra butiker. Våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Halmstad, Trollhättan och Varberg

0
Nöjda Kunder
Dela på facebook
Dela på google
Dela på twitter
Dela på linkedin
Stäng meny
×
×

Kundvagn