LAGA IPAD 5 (6:E Generation)

Laga din mobiltelefon eller surfplatta i någon av våra butiker. Du kan även skicka in din enhet post till oss för reparation. Klicka i så fall på “skicka in mobilen” i menyn.

Laga din trasiga iPad 5 billigt snabbt och enkelt!
På Fix My Phone byter vi flertal iPad glas daligen, vi har kunskapen som krävs för att din enhet ska bli så gott som ny igen. Vi påbörjar alla våra reparationer omgående för att du ska få tillbaka din iPad så fort som möjligt. Vi utför alla tänkbara reparationer på iPads utöver glas byten, har du problem med hörlurskontakten, laddning, batterie eller någon utav knapparna erbjuder vi även att byta ut dessa åt dig.

Är du osäker på vad felet är? Då är du välkommen förbi så kan vi ta och felsöka din enhet, i många fall kan vi ge en uppfattning på vad det skulle kosta direkt i butiken. Om det är något mer avancerat kan vi ta in och undersöka iPaden lite noggranare för att ge dig ett besked på vad som behöver bytas.

Välkommen att besöka någon av våra butiker. Våra butiker finns i Stockholm, Göteborg, Stenungsund, Borås, Halmstad, Trollhättan och Varberg

Stäng meny