Laga Hörlurskontakten (Lightning) iPhone 8

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hörlurskontakten iPhone 8!

iPhone 8 använder även lightning kontakten till hörlurar samt laddning och har du problem med att den pausar ditt ljud, det sprakar eller att du ej kan använda ditt headset till telefonsamtal kan det vara indikationer på ett skadat lightning uttag. Vi kan enkelt utföra ett byte på din hörslurskontakt inom 30-60 min. Så slipp sprakande ljud och irriterande kontakt problem. Besök Fix My Phone idag!

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Kom då förbi någon utav våra butiker, vi kan enkelt felsöka din telefon direkt i butik och se vad som kan behövas bytas ut. Oavsett om det bara krävs lite lättare rengöring eller ett helt utbyte.

Reparation på någon timme.

Vi utför alla våra reparationer omgående, det innebär att du kan förvänta dig att få tillbaka din telefon redan senare samma dag. Normalt tar det 30-60 min.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Video på hur man kan rengöra lightning kontakten själv. Vi rekommenderar ej att man petar med saker i laddkontakten, men lite komprimerad luft kan få bort det värsta smutset, använd videon mer som en felsöknings guide så du kan själv se om det går rengöra eller om hela laddningsdockan måste bytas.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer