Laga Hörlurskontakt iPhone 6 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hörlurskontakten iPhone 6!

iPhone 6 Plus Det är lätt hänt att hörlurskontakten på iPhone 6 Plus skadas,  det är en relativt utsatt del då det lätt kommer in fukt och damm i uttaget. Vi använder oss också flitigt utav kontakten flera gånger per dag. Det kan lätt bli så att ljudet har börjat spraka, eller så byter den låt av sig själv. Kanske fungerar inte mikrofonen längre. Alla dessa fel kan vi på Fix My Phone hjälpa dig att fixa, det går snabbt och du slipper irriterande problem och kan fortsätta njuta av musiken ostört.

Fortfarande osäker på vad felet kan vara?

Är du inte riktigt säker på vad det är som hänt med ditt uttag, kanske är du rädd att det är nåt mer som är skadat. Vi kan då erbjuda dig att felsök din telefon. I dem flesta fallen kan vi redan direkt i butiken ge dig en uppskattning på pris, är det något mer avancerat tar vi in telefonen och undersöker den på någon timme för att sedan kontakta dig med ett kostnadsförslag.

Reparation på någon timme.

Det tar ca 30-60 minuter att byta hörlurskontakten, vi erbjuder alltid snabb service och snabba reparationer så att du ska få tillbaka din telefon så snabbt som möjligt.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.

Servicevillkor

Video på hur man kan rengöra hörlurskontakten, försök att inte peta för mycket i uttaget då det kan skada mer, använd gärna tryckluft då det är relativt skadefritt. Men videon är ett bra exempel om du vill felsöka lite själv.

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer