Laga Hemknapp iPhone 8 Plus

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hemknapp iPhone 8 Plus.

Om det är så att din hemknapp har tagit skada, har du tappat den oturligt och den har fått en spricka? Eller har den kanske börjat krångla när du ska låsa upp den med ditt fingeravtryck.

Detta är tyvärr problem som är lite mer avancerade, Det är så att hemknappen är sammankopplad med moderkortet och det innebär att du måste ha din original hemknapp tillsammans med moderkortet som installerades i fabrik. Om du skulle ha råkat skada din hemknapp går den alltså ej att byta ut.

Hemknappen på iphone 8 plus är ej mekanisk, utan är bara en touch yta.

På modeller upp till iPhone 7 gick det att byta hemknappen och då kunde man fortsätta använda klick funktionen. Men touch-id stängde av sig själv. Detta ska har med säkerheten på din iPhone att göra. Så det går alltså ej att åtgärda på iPhone 7, 7 plus , 8 och 8 plus.
Läs mer om Apples säkerhets rutiner här.

Osäker på om hemknappen verkligen är skadad?

Kom då förbi oss så kan vi se om hemknappen är skadad eller vad det är som gjort så att den slutat fungera är du välkommen in till en utav våra butiker så kan vi felsöka din enhet. Då kan vi ta reda på om det går att rädda din hemknapp eller om den är såpass skadad att det ej går fixa.

Vad kan jag göra om hemknappen är skadad?

Är det så att du har varit förbi oss och vi har undersökt din enhet men bedömer att den ej går att fixa kan det krävas att du vänder dig till Apple för en utbytesenhet.
Länk till Apples service sida.

Kort video på varför man inte kan byta hemknapp själv.