Laga Hemknapp iPhone 6s

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hemknapp iPhone 6s.

Klickar din hemknapp inte som den brukade göra? har touch id slutat fungera, eller händer det inget när du trycker på knappen?
Alla dessa fel kan vara relaterade till hemknappen.

Hemknappen på iPhone 6s är lite mer avancerad än dem andra komponenterna. Apple kodar nämligen ihop hemknappen med moderkortet direkt i fabriken. Detta ska vara för att skydda telefonens säkerhet. Det ger dock ett problem om hemknappen är skadad, det går nämligen inte att få tillbaka alla funktioner.

Touch-id går ej att få tillbaka om hemknapp är skadad

Vi kan byta ut hemknappen på din iPhone 6s, bakåt / hemknapps funktionen kommer att fungera precis som vanligt. Men touch-id avaktiveras direkt telefonen känner av att knappen är skadad.
Det innebär att vi kan alltså ej få tillbaka touch-id funktionaliteten igen, det krävs att hela din enhet byts ut för att den ska fungera igen.

Osäker på om hemknappen verkligen är skadad?

Är du inte helt säker på vad som kan ha hänt med din hemknapp? Du är självklart välkommen förbi en utav våra butiker så kan vi ta in telefonen och testa vad det kan vara som gått fel. Det kan vara så att vi lyckas rädda din gamla hemknapp och inte behöver byta ut. Det kan vara smuts som gör att klicket är trögare än vanligt, det kan även vara så att kontakten har lyckats hoppa ur när den har tappats. Oavsett fel erbjuder vi en felsökning av din enhet för att ge ett besked på vad som kan göras.

Om det står ”kunde ej aktivera touch id” på din telefon när den startas om kan den indikera skadad hemknapp.

Länk till apples support forum ifall du har problem med hemknappen och vill felsöka lite själv
https://support.apple.com/sv-se/HT207537