Laga Hemknapp iPhone 6 Plus

590.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga hemknapp iPhone 6 Plus.

Reagerar inte hemknappen på dina klick? Har touch-id slutat känna av ditt finger? Dessa är fel som kan uppstå om telefonen har tappats eller om fukt har kommit in i telefonen.

Hemknappen på iPhone 6 är en något mer avancerad del, det innebär att hemknappen kodas ihop med moderkortet redan i fabrik.

Touch-id går ej att få tillbaka om hemknapp är skadad

Vi kan hjälpa dig att byta ut hemknappen, då kommer funktioner som bakåt eller hemåt funktionen fungera igen. Det som vi ej kan återställa är touch-id funktionaliteten. Om knappen skadats avaktiveras den funktionen direkt i telefonen, den går alltså ej få tillbaka oavsett om du byter hemknapp. För att få tillbaka touch-id funktionen krävs det att du byter ut hela telefonen.

Osäker på om hemknappen verkligen är skadad?

Det är ibland svårt att själv slå fast vad felet är, du är alltid varmt välkommen förbi din närmsta Fix My Phone butik så att vi kan hjälpa dig med felsökningen. Oftast kan vi redan direkt i butiken ge en uppskattning på pris för reparationen. Är det något mer avancerat kan vi självklart ta in din telefon för att ta isär den och fastställa exakt vad som behöver göras för att fixa din telefon.

Vi har butiker runt om i landet, länk nedanför tar dig till våran hitta butik sida

Hitta butik

Om det står ”kunde ej aktivera touch id” på din telefon när den startas om kan den indikera skadad hemknapp.

Länk till apples support forum ifall du har problem med hemknappen och vill felsöka lite själv
https://support.apple.com/sv-se/HT207537