Laga Fukt och Vattenskada iPhone 8 Plus

899.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga fuktskadad iPhone 8 Plus!

iPhone 8 plus ska vara vatten och damm resistent, Denna tätning tappas om skärmen eller baksidan är sprucken, eller om du har råkat få några skador på ramen så bryts tätningen. Så har du haft otur och det har kommit in fukt i din telefon finns vi på Fix My Phone här för att hjälpa dig. Vi erbjuder en fuktsanering där vi tar isär hela din enhet och torkar ut alla komponenter, vi tar även bort eventuella beläggningar som kan uppstått.

Oavsett om telefonen är helt död eller om det bara är någon funktion som krånglar kan vi hjälpa dig.

Vi hjälper dig att få ut din information, det kan vara så att det var längesen du gjorde en backup. Du kanske har bilder, kontakter och appar som du ej kan få tillbaka, Då finns vi här för att hjälpa dig med att få igång din telefon igen. Om det är så att vi får igång telefonen brukar nästan alltid innehållet finnas kvar. Vi kan byta ut dem flesta delarna till just iPhone 8 plus, vilket ger din telefon en betydligt större chans att starta igen. Så kom förbi din närmsta Fix My Phone butik så hjälper vi dig direkt i butiken.

Misstänker du att det har kommit in fukt?

Det kan vara så att du bara har fått in lite fukt eller misstänker att den kan vara vattenskadad. Även om telefonen fortfarande fungerar som den ska är det ej bra att ha fukt i telefonen då det kan leda till allvarliga skador och telefonen kan kortslutas. Vi kan även då hjälpa dig att ta isär telefonen och torka ur den redan innan skadan uppstår!

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.
Garantin gäller ej vid fukt eller vattenskadade enheter, vi kan alltså ej garantera att din telefon kommer fortsätta fungera som vanligt igen.

Servicevillkor

Länk på vad du kan göra om du fått fukt i din telefon för att förhindra skada.

Se på denna videon för att enklare kunna se om du misstänker att du fått in fukt i din telefon

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer