Laga Fukt och Vattenskada iPhone 7

899.00kr

Det här är priser för butik. För att beställa FixBox, vänligen gå till "Skicka in Mobil". Vill du köpa delar för att reparera själv, vänligen gå till "Reservdelar".

Beskrivning

Laga fuktskadad iPhone 7!

iPhone 7 ska vara vatten och damm resistent, Denna tätning tappas om skärmen eller baksidan är sprucken, eller om du har råkat få några skador på ramen så bryts tätningen. Så det är lätt hänt att fukten ändå hittar en väg in, om detta har hänt finns vi på Fix My Phone här för dig. Vi kan erbjuda en så kallad vattensanering där vi tar isär hela din telefon. Torkar ur den och tar bort eventuella beläggningar.

Oavsett om telefonen är helt död eller om det bara är någon funktion som krånglar kan vi hjälpa dig.

Har du kvar kontakter, bilder och andra viktiga appar på telefonen men den vägrar starta? Vi kan då självklart felsöka din enhet och göra en fuktsanering för att få liv i den igen, Då kan du få ut informationen som är viktig för dig. Utöver saneringen kan vi även byta ut dem delarna som inte fungerar som dem ska det ökar chansen att ge din telefon ett nytt liv igen.

Misstänker du att det har kommit in fukt?

Direkt du misstänker att det kan ha kommit in fukt eller vatten i telefonen är det bra om man stänger av telefonen och ej försöker använda den, vid användning kan den enkelt kortslutas och då blir skadan betydligt värre. Så kom förbi direkt fukten har kommit in så kan vi ta isär enheten och torka ur den redan innan problemen uppstår. Det förhindrar framtida problem och kostnader.

I våra reparationer ingår 90 dagars funktionsgaranti. för att se fullständiga villkor följ länk nedan.
Garantin gäller ej vid fukt eller vattenskadade enheter, vi kan alltså ej garantera att din telefon kommer fortsätta fungera som vanligt igen.

Servicevillkor

Länk på vad du kan göra om du fått fukt i din telefon för att förhindra skada.

Se på denna videon för att enklare kunna se om du misstänker att du fått in fukt i din telefon

Vi har flertal butiker runt om i landet såsom Göteborg, Borås, Halmstad, Stockholm, Varberg, Trollhättan, Sisjön, Frölunda.

Länk till alla våra butiker.

MÅNGA FÖRDELAR MED FIX MY PHONE

  • Fullständig koll på servicekostnaderna
  • Reservdelar är av högsta kvalité
  • Utbildade tekniker för de mest komplexa felen
  • Specialverktyg som krävs
  • Snabba service och reparationer