Rea!

iPhone XS Skärm Original LCD + Touch

2,799.00kr 2,499.00kr

BESKRIVNING

Trasig skärm? Spricka i glaset? Touch som inte lyder? då är det dags att byta iPhone XS Skärm Original med tillhörande glas på din iPhone XS! Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Skärm Original! Denna produkt är byggd på original Oled LCD & Touch med glas från tredjepartstillverkare.

Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta skärmen!

Artikelnummer ipxs-D-S Kategori

Köp skärm & Glas till iPhone XS och byt displayen själv!

Skärmkvalitet byggd på både Original LCD (OLED) och Original Touch.

iPhone XS Skärm Original kommer komplett  för enkel installation för dig. Denna version är vår absolut bästa och innehåller original Oled LCD & Touch med tredjepartstillverkat glas. Skärmen på iPhone XS är så kallad OLED-skärm vilket ger optimal svärta och färgåtergivning. Utöver det så får du också den bästa kontrasten och ljusstyrkan i en skärm någonsin. Detta är vår skärm av absolut högsta kvalitet, allt för att du skall få samma känsla som när telefonen var helt ny! Läs gärna mer om OLED här!

När är det dags att byta?

är touch-funktionen har upphört eller fungerar delvis, när bilden inte längre visas korrekt. Vill du inte byta själv? Hos Fix My Phone kan du lämna in din telefon för lagning, antingen i din närmaste butik eller skicka in mobilen för lagning via post. Vill du laga själv, då kan du köpa mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand. Du kan också kolla på våra guider för att se hur experterna reparerar!

Flera delar som behöver bytas?

Passa på köp alla reservdelar du behöver. Till exempel ny kamera eller ett nytt batteri. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XS direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone XS. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone XS Skärm Original är kompatibel med

  • Apple iPhone XS

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone XS  är inte svårt alls, följer du en guide på nätet går det fort och enkelt. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Om du har frågor om våra produkter finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.*Garantin omfattar touch- och skärmfunktion, dock ej kosmetiska fel. Garantin gäller ej och är förbrukad vid tappskador, slitage, felaktig montering eller om skärmen utsatts för yttre påverkan.