iPhone XS Samtalshögtalare

299.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren pådin iPhone XS!

Mobilens samtalshögtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ipxs-ear Kategori

Byt Samtalshögtalare på iPhone XS!

Köp en ny samtalshögtalare till din iPhone XS hos oss på Fix My Phone. Du kan laga din mobil själv eller låta någon av våra experter laga mobilen. Oavsett vad du väljer blir din mobil som ny! Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör något under samtal med telefonen emot örat. Hör du inget när du pratar i telefon kan det vara samtalshögtalaren som slutat att fungera! Köp iPhone XS Samtalshögtalare idag för att ordna problemet!

När är byte av samtalshögtalaren rimligt?

är din Samtalshögtalare inte ger ifrån sig något ljud längre eller att det är fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone XS Samtalshögtalare på egen hand.

Fler delar än iPhone XS Samtalshögtalare som behöver bytas ut?

Har du andra bekymmer med din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Har skärmen gått sönder? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Fix My Phone har kvalitativa produkter för alla typer av lagningar din iPhone XS kan tänkas behöva. Glöm inte att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS såsom skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Samtalshögtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone XS

Att byta Samtalshögtalare på din iPhone XS klarar du av på egen hand med hjälp av en guide. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är bekväm i att laga mobiler. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga i en butik. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Se till att investera i mobiltillbehör som skyddar din mobil med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.