Rea!

iPhone XS Max Skärm Kvalitet A

2,499.00kr 1,989.00kr

BESKRIVNING

Är Skärmen Sprucken? Döda pixlar eller kass touch? Då är det dags att byta iPhone XS Max Skärm Kvalitet A med tillhörande glas på din iPhone XS Max!

Skärmen på mobilen kan gå sönder och sluta i sprickor och missfärgning. Det innebär att du förmodligen har en trasig LCD och GLAS som behöver repareras. För att lösa detta problem och göra din iPhone XS Max som ny igen behöver du köpa och byta skärmen med tillhörande OLED LCD och GLAS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Max Skärm Kvalitet A! Köp reservdelar och mobildelar via FiXS Max My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg så som skruvmejslar du behöver för att byta skärmen!

Artikelnummer Ipxsm-DT-S Kategori

Köp din Skärm & Glas på din iPhone XS Max och reparera själv!

Skärmen är byggd på delar av så nära hög kvalitet som man kan komma originalskärm. Tillverkaren är noga utvalda av Fix My Phone. iPhone XS Max Skärm Kvalité A är vår näst bästa skärm i vårt sortimentet! Skärmen är tillverkad i Soft Oled kvalité.

Denna skärm till iPhone XS Max har hög kvalitet för ett mycket förmånligt pris. Skärmen har noga valts ut, så att touch och OLED-skärm ska kännas precis som på originalskärmen. iPhone XS Max Skärm Kvalitet A kan du köpa här tillsammans med allt du behöver för att laga själv. För enkelhetens skull kommer dessa skärmar med LCD, Touch och glas samt back light. iPhone XS Max skärm är utav så kallad Soft OLED vilket ger optimal svärta och färgåtergivning. Utöver det så får du också den bästa kontrasten och ljusstyrkan i en skärm någonsin. Detta är vår näst bästa skärm sett till kvaliteten. Den har en Original LCD i men är steget under vår bästa skärm som heter Original, detta innebär att du kan uppleva en lätt fördröjning i touchen samt lite strävare känsla i glaset och viss nyansskillnad i färgerna. Läs gärna mer om OLED här!

När tycker ni att det är dags att byta?

Ifall skärmen är krossad, touchen har slutat fungera, skärmen visar missfärgningar. Då kan det vara dags att byta iPhone XS Max skärm! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Beställ dina mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Med våra verktyg kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Behöver du byta något mer?

Vill du passa på att göra en till reparation på din telefon? Till exempel byta kamera eller batteriet är det bra att passa på att köpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XS Max direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone XS Max. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral. Varför inte passa på att köpa ett par hörlurar också, vi rekommenderar starkt Soundpods. Total Frihet och riktigt bra ljud!

Denna iPhone XS Max Skärm Kvalitet A är kompatibel med

  • Apple iPhone XS Max

Byta skärmen & LCD/OLED på din iPhone XS Max  är inte alls avancerat, enklast är det att följa en guide på nätet. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig även om du är bekväm i reparationer. Fler fördelar med att göra det själv är att det är mer ekonomiskt att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, reparera själv eller reparerad av experter. Varför inte investera i ett skal som skyddar mobilen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av display/skärm eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se. *Garantin omfattar touch- och skärmfunktion, dock ej kosmetiska fel. Garantin gäller ej och är förbrukad vid tappskador, slitage, felaktig montering eller om skärmen utsatts för yttre påverkan.