iPhone XS Max Samtalshögtalare

299.00kr

BESKRIVNING

OBS! Ett byte av denna del resulterar med att Face-Id försvinner!

Inget ljud vid samtal? Hör du inte personen du sitter i samtal med? Då är det dags att byta ut Samtalshögtalaren pådin iPhone XS Max!

Mobilens samtalshögtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Max Samtalshögtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ipxsm-sh Kategori

Byt Samtalshögtalare på iPhone XS Max!

Köp din nya samtalshögtalare till iPhone XS Max hos Fix My Phone. Du kan antingen göra jobbet själv eller lämna över det till någon av våra experter. Du kan välja mellan att laga din mobil själv eller låta någon av våra experter göra jobbet.  Samtalshögtalaren på din mobil är den del som gör att du hör något under samtal med telefonen emot örat. Om du inte kan höra något under tiden du är i samtal är det med högst sannolikhet samtalshögtalaren som bör bytas ut. Köp iPhone XS Max Samtalshögtalare idag för att ordna problemet!

När är byte av samtalshögtalaren rimligt?

är din Samtalshögtalare inte ger ifrån sig något ljud längre eller att det är fel på ljudet även när du har bra täckning är det dags att byta! Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone XS Max Samtalshögtalare på egen hand.

Byt ut flera komponenter samtidigt!

Har du andra bekymmer med din telefon? Är det kanske dags att byta ut skärmen eller kameran? Se till att köpa dessa reservdelar också. Du kan byta samtalshögtalaren själv enkelt, ta hjälp av vår guide. Du hittar guiden här. Utbudet  Fix My Phone har präglas av hög kvalité. Produkter med hög standard för alla typer av lagningar din iPhone XS Max kan tänkas behöva. Glöm inte att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS Max såsom skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Max Samtalshögtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone XS Max

Du kan byta Samtalshögtalaren på din iPhone XS Max helt själv, utan problem. Använd vår guide som hjälp. Däremot är det viktigt att vara försiktig och ta den tid man behöver om man inte är erfaren. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga i en butik. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Se till att investera i mobiltillbehör som skyddar din mobil med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Samtalshögtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.