iPhone XS Max Högtalare

249.00kr

BESKRIVNING

Högtalaren sprakar? Har ljudet slutat att fungera när du lyssnar på musik eller pratar i högtalartelefon? Då är det dags att byta ut Högtalare på din iPhone XS Max!

Mobilens högtalare kan ibland sluta att fungera och därmed inte ge något ljud. Detta leder lätt till frustration hos både dig och den du talar med, se till att ha en fungerande högtalare för samtal. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Max Högtalare! Köp teknikdelar, mobildelar och reservdelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ipxsm-ht Kategori

Byt Högtalare på iPhone XS Max!

Köp en ny högtalare till din iPhone XS Max hos Fix My Phone idag. Du kan antingen laga mobilen själv eller låta någon av våra reparatörer göra det åt dig. Det är helt upp till dig. Högtalaren i din mobil ser till så att du kan spela upp musik och annat ljud genom den. Vid samtal används denna del när du sätter på högtalaren under samtalet för att få högre ljud, eller när du lyssnar på musik utan hörlurar. Sprakar det eller till och med helt tyst? Köp iPhone XS Max Högtalare idag för att ordna problemet!

Ska skall man byta ut högtalaren?

är du märker att din telefon börjar få problem med ljudet eller när det är fel på ljudet som när det sprakar är det dags att byta! Du kan alltid vara säker på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du köper enklast mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta iPhone XS Max Högtalare på egen hand.

Fler delar än iPhone XS Max Högtalare som behöver bytas ut?

Har din mobiltelefon behov av reparationsbehov? Exempelvis byte av skärmen eller kameran ? Se till att köpa dessa reservdelar också. Har skärmen får repor eller till och med stora sprickor? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XS Max. Vi vill råda dig att köpa med dig mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral. På så sätt förlänger du livet på din iPhone XS Max.

Denna iPhone XS Max Högtalare är kompatibel med

  • Apple iPhone XS Max

Med hjälp av vår guide kan du byta ut din trasiga högtalare mot en ny, hur enkelt som helst. Men vi rekommenderar dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är bekväm i att laga mobiler. Vissa fördelar med att reparera det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och reparera själv. Istället för att laga hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, kan du antingen reparera själv eller få den reparerad av våra expoerter. Lagar du själv blir det mindre kostsamt. Investera det du sparar i ett skal som skyddar din mobil! Vid andra frågor om byte av Högtalare eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.