iPhone XS Face-Id Flex

199.00kr

BESKRIVNING

Fungerar inte längre din Face ID för iPhone XS? Ingen fara, med den här delen så kommer den fungera som vanligt igen!

iPhone XS Face-Id Flex

Billig och enkel leverans!

Hos Fix My Phone så har vi kunskapen och reservdelarna du behöver för alla dina telefoner. Har du en del som behöver bytas ut så har vi den! Skulle det vara så att vi inte har den del eller tillbehör du letar efter så är det bara att kontakta oss, vi ser till att du får det du är ute efter. Vad vi kan säga efter många års av erfarenhet är att det är inte speciellt svårt att reparera själv. Med våra guider och din stadiga hand så kommer du lösa en egen reparation helt själv!  En stor fördel med att reparera själv är att det blir billigare, varför inte passa på då och köpa med skydd till din telefon ifall du inte har det? Passa på och skydda telefonen nu när den är som ny.

Besök hos i butik eller lägg din beställning här på webben för att ge ett nytt liv till din telefon!

Artikelnummer IPXS-FI Kategori

Byt ut din iPhone XS Face-Id Flex helt själv!

Fungerar inte din Face ID längre? Köp en ny för att ordna problemet!

iPhone XS Face-Id Flex är en viktig del och funktion i dagens mobiler, de flesta loggar in på sin mobil nu för tiden med Face-id. Det är inte alltid som man kan öppna upp skärmen med sina fingrar, ifall man är kletig när man bakar eller lagar mat, då är face-id perfekt.

Beställ din del innan klockan 15:00 på en vardag så skickar vi varan samma dag, annars nästkommande vardag.
Vi ser fram emot att ha dig som kund!

Vi har så mycket mer att erbjuda, ta en titt vad du kan behöva.

Är du ute efter att byta din baksida eller laddkontakt till din iPhone XS? Då är det bra att beställa dessa reservdelar tillsammans som en order med din iPhone XS wifi flex, undvik dubbelfraken! Med titeln “Sveriges största reparationskedja” så borde vi vara ditt första val när det kommer till mobilreparation. Något vi har lärt oss är att det inte är struligt att reparera en telefon. Med guider så är de flesta byten inte alls komplicerade att utföra. Vill du så är du även välkommen in till oss i butik. För din trygghet så utför vi alltid funktionstester när vi har lagat din telefon, så vi och du kan vara säkra att det inte finns något fel när du får tillbaka telefonen. Vad känner du dig mest bekväm med? Laga själv eller lämna till våra experterna i butik?

Mer än bara en reparationskedja!

Fix My Phone har vi under många år ägnat oss åt reparationer utav Samsung, Apple, Huawei, Sony, LG med mera. På senare tid så storsatsar vi även med att bredda våra kunskaper och expertis för att ta marknaden med storm. Vi har kompetensen och engagemanget att fortsätta utmana oss själva. Därför hittar du numera också mängder med reservdelar, mobiltillbehör, teknikdelar och diverse tjänster hos oss. Varmt välkommen in till våra butiker eller här på hemsidan för mer information.