Rea!

iPhone XS Max Baksida Guld

2,499.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida? Tappad telefon? Repor? Inga problem!

Med denna iPhone XS Max Baksida Guld så får du en helt ny baksida att sätta på din mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt och underlätta reparationen.

I vårt sortiment hittar du självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och köp precis det du behöver idag!

Artikelnummer ipxsm-bg Kategorier ,

Byt ut Baksidan på din iPhone XS Max själv!

Köp XS Baksida Guld  hos oss på Fix My Phone. Våra baksidor till iPhone XS Max är av originalkvalitet med allt vad det innebär. och har logga med tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Byt ut den trasiga baksidan på din mobil. Har du kanske tappat mobilen eller råkat lägga den tillsammans nycklarna. Eller har du fått en spricka i kameralinsen? Du kan enkelt lösa problemet genom att köpa en iPhone XS Max baksida Guld idag! Din iPhone kommer kännas och se ut som ny igen!

När ska jag köpa ny baksida till mobilen?

Om baksidan på din mobil fått sprickor eller repor då kan den vara i behov av att bytas. Du kan alltid lita på att Fix My Phone har allt. Vare sig det gäller reservdelar eller mobiltillbehör.  Du kan köpa mobildelar, reservdelar och verktyg direkt här på nätet. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta baksidan helt själv!

Flera delar som har gått sönder? Nytt batteri?

Behöver du laga flera problem på din telefon? Till exempel byta laddkontakt eller batteriet borde du passa på att köpa dessa reservdelar också. Har batteriet blivit sämre är det enkelt byta den med hjälp av guider. Köp batteriet till iPhone XS Max direkt hos oss med original kvalitet. Händer det att mobilen inte får någon ström när du försöker ladda den? Köp då till en laddkontakt till din iPhone XS Max och byt själv. Fix My Phone erbjuder dig kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone XS Max behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS Max som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Max Baksida Guld med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone XS Max

Fixa Baksidan på iPhone XS Max gör du enkelt med tack vare våra guider på nätet. Är du inte erfaren ska du se till att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Se till att investera det du sparar i mobiltillbehör som skyddar och snyggar till! Vid andra frågor om byte av Baksidan eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.