iPhone XS Kamera

529.00kr

BESKRIVNING

Dåliga foton? Spricka i linsen eller är kamerans fokus ur funktion? Då är det dags att byta Kamera med tillhörande flexar på din iPhone XS!

Mobilens kamera bak kan gå sönder och ta foton som är väldigt suddiga bilder. Det innebär att din kamera med största sannolikhet gått sönder och behöver bytas. För att lösa det här problemet och göra din iPhone XS som ny igen behöver du köpa en ny kamera och byta ut  den gamla. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XS Kamera! Köp reservdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktyg du behöver för att laga/byta kameran

Artikelnummer ipxs-cb Kategori

Byt ut kameran på din iPhone XS själv!

Köp din iPhone XS Kamera hos oss med allt du behöver för att laga själv. Kameran är en av de viktigaste funktionerna på en mobil. Idag använder vi kameran på mobilen väldigt mycket. Vi fotar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att ha en fullt fungerade kamera som förgyller din vardag! Blir dina bilder suddiga? Hittar inte kameran fokus? Har du kameralinsen fått en spricka? Köp iPhone XS Kamera idag och slipp problemen samtidigt som din iPhone XSKamera blir som ny igen och du kan ta fina foton!

När vet man att kameran bör bytas?

Märker du att din kamera börjat ta sämre bilder, problem med att hitta fokus. Eller är kameran trasig och i behov av att bytas? Då kan du vara säker på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa alla mobildelar/reservdelar och verktyg hos oss. Verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta kamera på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du reparera fler delar på din iPhone XS? Till exempel byta ut laddningsporten eller batteriet? Passa då på attköpa dessa reservdelar också. Är batteriet dåligt och du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider och köpa batteriet till iPhone XS direkt hos oss med original kvalitet. På Fix My Phone har vi produkter av hög kvalité för alla typer av reparationer som du behöver göra på din iPhone X. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XS som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XS Kamera är kompatibel med

  • Apple iPhone XS

Byta Kamera bak på iPhone XS är lättare än vad man tror. Med hjälp av vår guide lagar du mobilen snabbt och enkelt. Dock tycker vi att  du bör vara faktsam och ta din tiden om du inte är erfaren i reparationer. Fördelen med att göra det själv är att det är billigare. Eftersom du köper in mobildelar och verktyg för att reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen blir din mobil reparerad oavsett vilken lösning du föredrar. När du lagar själv blir det billigare. Tack vare pengarna du sparar kan du investera i ett skal som skyddar mobilen! Vid frågor om byte av Kameran eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.