Rea!

iPhone XR Volymknapp Flexkabel

249.00kr 209.00kr

BESKRIVNING

Har knappen slutat fungera? Går det inte längre att höja och sänka volymen? Då är det dags att byta Volymknapp med tillhörande flexar på din iPhone XR!

Mobilens Volymknapp Flexkabel kan ibland sluta att reagera. Detta gör att du inte kan ändra volymen och inte heller ta en print screen. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone XR Volymknapp Flexkabel! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga!

Artikelnummer ipxr-power Kategori

Byt Volymknapp flexkabel på din iPhone XR!

iPhone XR Volymknapp Flexkabel finner du här hos Fix My Phone, du kan laga den själv eller överlämna det till oss så hjälper vi dig. Volymknapparna är knapparna på sidan av din telefon och låter dig höja eller sänka volymen på samtal eller högtalare. Utöver detta så fungerar även denna del när du skall ta en print screen eller fota utan att röra skärmen. Kan du inte ta print screen? Inga problem! Reagerar inte ljudet när du trycker men du känner att knappen går in? Denna reservdel löser dina problemen! Köp iPhone XR Volymknapp Flexkabel idag eftersom du slipper problemet!

När skall volymknappen bytas?

är volymknappen inte reagerar, ljudet höjs eller sänks inte när du trycker eller när du inte kan ta skärmdump. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone XR Volymknapp Flexkabel på egen hand.

Flera delar som behöver bytas?

Behöver du laga fler än en del på din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det klokt att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livslängden på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. Produkterna som vi på Fix My Phone erbjuder är av hög kvalitet och finns för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone XR. Vi råder dig också att köpa till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR. Som skärmskydd, mobilskal och fodral.

Denna iPhone XR Volymknapp Flexkabel är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Du kan byta Volymknapp Flexkabel på din iPhone XR enkelt själv med hjälp av vår guide. Det är viktigt att vara försiktig och god tid på sig om man inte är erfaren i reparationer. Förutom att det är riktigt kul att laga mobilen själv är det också billigare eftersom du inte behöver betala för arbetskostnaden. Istället för att reparera hos en verkstad. Investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv! Vill du däremot få mobilen lagad hos en expert är du varmt välkommen till någon av våra butiker. Vid andra frågor om byte av Volymknapp Flexkabel eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.