iPhone XR Baksida Gul

1,499.00kr

BESKRIVNING

Sprucken baksida? Tappat telefonen? Repor? Inga problem!

Med denna iPhone XR Baksida Gul (Yellow) så får du en helt ny baksida att sätta på din mobil. Original apple logo och tillhörande ram följer med denna del. Allt för att du ska få ett så bra resultat som möjligt och underlätta reparationen.

I vårt sortiment hittar du självklart också alla verktyg du behöver för att byta, kolla igenom utbudet och köp precis det du behöver idag!

Artikelnummer ipxr-bsy Kategori

Byt ut Baksidan på din iPhone XR själv!

iPhone XR Baksida Gul är bäst att köpa hos oss på Fix My Phone. Våra baksidor till iPhone XR är av originalkvalitet och har logga med tillhörande ram med kameralins, skyddsplåtar etc. Passa på att byta baksidan om din baksida fått sprickor eller repor. Har du kanske tappat mobilen eller råkat lägga mobilen tillsammans nycklarna. Eller har du fått en spricka i kameralinsen? Köp iPhone XR Baksida Gul idag och lös problemet samtidigt som din iPhone XR blir som ny igen.

ska jag köpa en köpa ny baksida till mobilen?

Om baksidan på din mobil har sprickor eller repor då kan den vara i behov av att bytas. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver inom reservdelar & mobildelar! Du kan köpa mobildelar, reservdelar och verktyg direkt här på nätet. Dessa verktygen kan du använda för att laga telefonen och byta baksidan helt själv!

Flera delar som behöver bytas? laddkontakt?

Behöver du utföra fler än bara en reparation på din telefon? Till exempel byta laddkontakt eller batteriet är det klokt att passa på att köpa dessa reservdelar också. Har batteriet försämrats så du behöver ladda ofta är det enkelt byta den med hjälp av guider. Köp batteriet till iPhone XR direkt hos oss med original kvalitet. Eller är det kanske så att mobilen inte tar emot ström när du försöker ladda? Köp då en laddkontakt till iPhone XR och byt själv. På Fix My Phone har vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som din iPhone XR behöver. Köp till mobiltillbehör som skyddar din iPhone XR som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone XR Baksida Gul med tillhörande ram är kompatibel med

  • Apple iPhone XR

Laga Baksida på iPhone XR kan du göra med hjälp av våra guider på nätet. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationen. Andra fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa mobildelar och verktyg och laga själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Baksidan eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.