iPhone X/XS Tillbehör

Gör iPhone X/Xs mer personlig? Köp mobiltillbehör till din iPhone X/Xs! Med nya och snygga tillbehör från oss så löser du det problemet! Vi kan erbjuda dig ett brett sortiment av mobiltillbehör till din iPhone X/Xs

På Fix My Phone, kan du hitta ett unikt sortiment med riktigt fina och praktiska mobiltillbehör till din iPhone X/Xs. Vi har även ett av marknadens bredaste utbud av tillbehör till iPhone X/Xs. Snygga och hållbara mobiltillbehör kan man aldrig äga för många av! På denna sida kan du hitta några av marknadens bästa, smartaste och snyggaste iPhone X/Xs tillbehör men till riktigt bra priser! 

Smarta iPhone tillbehör som förhöjer funktionaliteten på din iPhone X/Xs 

Är du ute efter mobilskal iPhone X/Xs, mobilfodral iPhone X/Xs, kablar och sladdar av olika slag, sportarmband, hörlurar men också andra tillbehör iPhone X/Xs! Spelar det ingen roll vad du är på jakt efter eftersom vi är säkra på att vi kan möta dina önskemål! Är ett praktiskt mobilfodral som även fungerar som plånboksfodral till iPhone något du vill ha? Vi har mobilfodral, mobilskal, laddningskablar, laddare, portabla batterier eller Powerbank som de också kallas, läckra hörlurar, mobiltillbehör och mycket annat.

Mobilskal och mobilfodral till iPhone X/Xs

Skydda sin iPhone X/Xs  från olika typer av skador är jätteviktigt. Detta gör du bäst med hjälp av skal eller ett fodral. Därför att om du väljer att skippa skalet till din iPhone X/Xs, så blir chansen till skador större. För att undkomma utgifter som är oplanerade kan du vända dig till oss. Mobilreparation av iPhone X/Xs kan många fall bli ganska dyrt, ett mobilskal kan vara räddningen från sådana utgifter. Våra fungerar inte bara som ett skydd. Utan är snygga och innehåller i många fall en hel del användbara funktioner som t.ex kortfack, sedelfack eller ökad vattentäthet. Uppdatera din iPhone X/Xs och gör den mer anpassad efter just dig idag! Därför att på Fix My Phone erbjuder vi dig olika typer av skal och fodral som passar till alla möjliga. Allt till din iPhone X/Xs från välkända märken. Hitta tillbehören för dig och beställ idag!

Laddare till iPhone X/Xs

En iPhone laddas via en så kallad Lightning-kontakt, det vill säga Apples egenutvecklade anslutning till deras mobila enheter. Men i vår webbshop kan du hitta olika typer av laddare till din iPhone X/Xs. De kommer i olika utföranden och funkar till alla tillfällen. En billaddare är ett superbra sätt att ladda din iPhone X/Xs för dig som spenderar en del av din tid inne i ett fordon! En USB-laddare passar perfekt för dig som vill kunna ladda din iPhone X/Xs via datorn under tiden som du arbetar eller studerar men även hemma. En väggladdare är som gjord för att ha i hemmet eller kontoret. Vidare har vi också trådlösa laddare, superenkla att använda. Därför att du lägger bara iPhone X/Xs laddstationen för att enkelt och smidigt, börja ladda mobilbatteriet.

Powerbank till iPhone X/XS 

Säkra dig och ditt mobilanvändande genom en Powerbank till din iPhone X/Xs idag! Vi har Powerbank som har olika nivåer av hållbarhet och estetiska utföranden. Kapaciteten på en Powerbank mäts vanligen i mAh (milli Ampere hours) och gestaltar på det sättet hur länge batteriet kommer att hålla men även hur många fulladdningar till mobilen batteriet klarar av. Ju högre mAh en powerbank har, desto mer laddning kan mobilbatteriet få. Om en powerbank har en mAh på ca 10.000, så kan det räcka till mer eller mindre 3 laddningar av mobilbatteriet. Detta i och med att batteriet har knappt ca 3000 mAh. Vi har även Powerbanks men också nödladdare som laddas med hjälp av solceller, så att du i princip alltid kan ladda din telefon utan att behöva en strömkälla.

iPhone X/Xs skärmskydd och displayskydd

Displayskydd och skärmskydd är ett fantastiskt och effektivt sätt att skydda skärmglaset och därmed undvika att på ett eller annat sätt, sabotera skärmen. Ett skärmskydd har många fördelar. Det displayskyddet huvudsakligen gör är att förhindra skador som skärmsprickor. Men också mot eventuella repor. Damm och stötar är också något du slipper oroa dig för. per du iPhone X/Xs tillbehör hos oss kan du alltid vara trygg. Du kan även vara säker på att din iPhone kommer att vara skyddad mot eventuella skador som kan inträffa. Allt från plastfilmer till skärmskydd tillverkat av härdat glas. Skyddet av härdat glas är mer tåligt utan att dra ner på kvaliteten av upplevelsen. 

Högtalare till iPhone X/Xs

Är högtalare till din iPhone X/Xs något du behöver för att förhöja din musikupplevelse? Högtalare till din mobil, såsom bluetooth-högtalare, bärbara högtalare, stationära högtalare vi har allt du söker efter. En portabel bluetooth-högtalare till din iPhone X/Xs, gör så du kan lyssna på musik via schyssta högtalare när och var du vill. Utan trassel med kablar mellan högtalaren och telefonen. Befria din musik och lyssna vart du vill. Här finner du flertalet olika alternativ som vi kan erbjuda dig!

Hållare till iPhone X/Xs

Låter praktiska mobilhållare med stativ till din iPhone X/Xs som något du kan behöva? En iPhone X/Xs mobilhållare till bilen är perfekt när du använder navigationsfunktionen på din iPhone X/Xs. På Fix My Phone hittar du även olika stabila bordsstativ som är ett perfekt komplement r du skall fotografera men även när du önskar se på din favoritfilm på Netflix. Här kan du dessutom hitta mobilhållare till din exempelvis cykel eller båt. Ser du mycketfilm eller liknande på din iPhone X/Xs, så borde du definitivt ta en titt på en av våra vägghållare, det hade nog gjort dig gott! Alla sortens hållare och stativ för din iPhone X/Xs kan du hitta här.

Barntillbehör till iPhone X/Xs

Teknikprylar i allmänhet och iPhone i synnerhet är ofta ganska ömtåliga överlag. Men när barn skall handskas med mobila enheter kan det vara bra att ha iPhone tillbehör som är anpassade för just barn. Eftersom barn är benägna att tappa din iPhone i golvet eller råka spilla ut någon vätska på den och dylikt. Här kan du beställa du mobilskal och mobilfodral för din iPhone X/Xs som är barnanpassade. Glöm inte att köpa ett par hörlurar som är anpassade för barn, de har ofta en maxvolym som inte är skadlig för barnets öron. Nedan finner du tillbehör som är ämnade för barn, både när det kommer till funktionalitet men också utseende.

VR-GLASÖGON iPhone X/Xs

Ta en paus från verkligheten och upptäck en virtuell värld! Ladda ner 3D-filmer, spel och VR-underhållning till din iPhone X/Xs och tillåt dig själv bevittna en visuell upplevelse utöver det vanliga. Våra VR-Glasögon kan ta dig till en helt annan värld men helt säkert såklart. Appstore har en hel del olika spel som är anpassade för VR. YouTube erbjuder även VR-filmer. Nedan finns vårt utbud av VR glasögon till din iPhone X/Xs.

Selfie stick iPhone X/Xs

Ge ditt Instagramflöde ett rejält lyft med snygga selfies, eller uppdatera din profilbild och gör hela profilen i sig snyggare med hjälp av våra selfiepinnar! Spana in våra selfiesticks som passar din iPhone X/Xs. En selfiepinne gör så att du får till vinklar i dina selfies som mer naturliga och mycket snyggare. Selfiepinnar till iPhone X/Xs är har en hel del fördelar men an av de största fördelarna är att man kan få med mycket mer av bakgrunden när man tar bild. Här kan du se utbudet som vi erbjuder när det kommer till selfiepinnar till din iPhone X/Xs men också mycket annat.

iPHONE ADAPTER

Behöver du komplettera din lightingkabel med en adapter? Eller är en adapter till dina hörlurar något du behöver? Vilken tur! Därför att vi har det du söker. Här kan du utforska hela vårt utbud av adapters till din iPhone X/Xs. Med hjälp av en adapter, blir det enklare att använda din iPhone X/Xs. Maximera nyttjandet av din iPhone X/Xs med en adapter. Kanske har du hörlurar hemma som inte kommer till användning pga bristande kompatibilitet. Dvs att de inte funkar ihop med din iPhone X/Xs. Eller så kanske har du ett behov av en extra adapter till vägguttaget. Problem kan uppstå men vi har lösningarna! 

iPHONE BILTILLBEHÖR

Har du en bil eller kör du ett annat fordon är det viktigt att se till så att fordonet är rätt utrustad. Tänk på att mobiltillbehör förenklar bilkörningen markant. Det är viktigt att ditt fordon har en mobilhållare till din iPhone X/Xs. Till exempel om man använder vissa mobilfunktioner samtidigt som man kör. Har du på GPS:en medan du försöker hitta till en plats bör du ha en mobilhållare. Tänk på säkerheten. Vi hjälper dig! Här hittar du vårt utbud!