Rea!

iPhone X Vibrator

179.00kr 149.00kr

BESKRIVNING

Vibrerar inte mobilen? Missar du samtal eller meddelanden i fickan? Då är det dags att byta ut Vibratorn på din iPhone X!

Mobilens Vibrator kan ibland sluta att reagera. Detta gör att telefonen inte reagerar som den ska vid inkommande samtal eller SMS. Du löser alla dessa problem med ett byte av iPhone X Vibrator! Köp teknikdelar och mobildelar via Fix My Phone!

PS! Glöm inte köpa till verktygen du behöver för att laga och kolla in resten av utbudet på hemsidan!

Artikelnummer ipx-vb Kategori

Byt Vibrator på iPhone X!

iPhone X Vibrator köper du här hos Fix My Phone, gör arbetet själv eller så hjälper vi dig, du bestämmer själv. Vibratorns funktion är precis som det låter, den styr vibrationerna i mobilen som exempelvis vid mottagna sms eller samtal. Riskerna som finns när denna del inte fungerar är att du missar viktiga samtal och meddelanden. Med andra ord, missar du samtal eller sms ibland beror det på att vibratorn är trasigt och behöver bytas ut! Köp iPhone X Vibrator idag och slipp problemen!

När är det dags att byta?

är du upplever att din Vibrator inte reagerar, att telefonen fortfarande är tänd vid samtal mot örat och att den inte justerar ljuset själv. Du kan lita på att Fix My Phone har det du behöver till rätt pris! Du kan köpa mobildelar/reservdelar/teknikdelar och verktyg hos oss. Dessa verktygen kan du använda för att reparerar telefonen och byta iPhone X Vibrator på egen hand.

Fler delar än iPhone X Vibrator som behöver bytas ut?

Behöver du utföra fler än en reparation på din telefon? Till exempel byta skärmen eller kameran är det bra att passa på att köpa dessa delar också. Har skärmen blivit repig eller till och med trasig? Då är det bra att byta denna för att förlänga livet på mobilen, du byter lätt själv med hjälp av våra guider här på hemsidan. På Fix My Phone erbjuder vi kvalitativa produkter för alla typer av reparationer som du kan tänkas behöva göra på din iPhone X. Vi rekomenderar också att du köper till mobiltillbehör som skyddar din iPhone X som skärmskydd, mobilskal eller fodral.

Denna iPhone X Vibrator är kompatibel med

  • Apple iPhone X

Byta Vibrator på din iPhone X klarar du enkelt själv med hjälp av en guide. Men vi råder dig att vara försiktig och ta din tid om du inte är erfaren i reparationer. Vissa fördelar med att göra det själv är att det är billigare att köpa reservdelar och verktyg och reparera själv. Istället för att reparera hos en verkstad. Eftersom vi på Fix My Phone erbjuder båda alternativen, laga själv eller lagad av experter. Lagar du själv blir det billigare. Varför inte investera i ett skal som skyddar knappen med det du sparar på att laga själv? Vid andra frågor om byte av Vibrator eller någon annan produkt finns vi på Fix My Phone alltid till hands via chatt eller mail service@fixmyphone.se.